fbpx

Pobjednik Masterchefa je 26-godišnji Ivan Temšić

Autor: dnevno.ba

Pobjednik MasterChefa je 26-godišnji Ivan Temšić koji je u napetoj završnici showa svojim jelom najviše zadivio članove žirija.

Za Dnevnik.hr otkrio je koliko mu pobjeda znači i je li to očekivao.

“Pobjeda je bila neočekivana do samog kraja, a to da će moj desert biti bolje izveden od Goginog, te da ću ujedno istim i pobijediti, nije bilo ni na kraj pameti”, priznao je Ivan.

“Možda još nisam svjestan cjelokupne situacije, i koliku težinu zapravo pobjeda nosi, ali naravno da sam izuzetno zadovoljan i sretan, sama pobjeda dokazuje količinu mog angažmana, požrtvovnost, volje, ambicije, ali na kraju krajeva, ljubavi prema kužini”, dodao je.

Osim laskave titule, osvojio je i novčanu nagradu, a evo kakvi su mu planovi s njom.

“Nagrada se nikako neće potrošiti, već uložiti. Jedan dio će svakako biti namijenjen privatnoj svrsi, ali smatram da imam mnogo toga za naučiti, razvijati se, i novčana nagrada će uvelike pomoći u istom”, priča nam Ivan.

Iz MasterChefa sa sobom nosi i brojne lijepe uspomene te kaže da zbog ničega ne žali.

“Kao i kroz cijeli život, u kojem sam napravio mnogo pogrešaka, vodim se time, da bi svaku od nje ponovio, samo iz tog razloga, što sam na istima i naučio. Istim ću se voditi i o samom sudjelovanju u MasterChefu. Bilo je pogrešaka, ali iz svake sam naučio nešto novo, razvijao se sve više i više. Uz samo kuhanje, koje mi je bilo i srž svega, svakako ću pamtiti predivne trenutke provedene sa predivnim ljudima, bez kojih ovo ne bi ni bilo moguće”, iskren je Ivan.

A koji trenutak iz showa nikad neće zaboraviti?

“Origano će svakako biti zapamćen u mom životu, i ta famozna kombinacija istoga sa čokoladom”, nerado priznaje te dodaje i kako će zauvijek patiti borbu u polufinalu s dvije, kako kaže, prekrasne osobe koje naziva i svojim prijateljicama. Trenutci u kući i provodi vikendom još su neke lijepe uspomene koje će čuvati, a posebno je sretan zbog novih poznanstava.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI