fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Suptilni znakovi koji odaju koliko ste dobri u krevetu

Autor: Index.hr

SAN FRANCISCO - Ekipa na Redditu ovih dana se ponovno bavila zanimljivim temama. Nakon što je jedan od korisnika postavio pitanje "na osnovu kojeg suptilnog znaka možete skužiti da je netko dobar u krevetu", stigli su zanimljivi i iskreni odgovori.

1. Glazbenici su odlični ljubavnici
“Muškarac koji svira neki instrument uglavnom je jako dobar u krevetu. Moj zaručnik je svirao trombon i mogu garantirati za njegove ljubavničke vještine”, napisala je jedna cura.

2. Obratite pažnju kako pleše
“Ples zahtjeva jako dobru koordinaciju kukovima i traži ritam. Te dvije stvari su presudne u krevetu. Ako dobro pleše, dobar je i u krevetu”.

3. Ako zna saslušati probleme, odličan je u krevetu
“Muškarac koji iskreno obraća pažnju kada pričate s njim i brine se o tome kako se provodite isto će to uraditi i u krevetu. U osnovi, pobrinut će se da budete sretne. Osobe koje znaju slušati uglavnom su sjajne u krevetu. Ako prvi put nije bio spektakularan, sljedeći hoće, vjerujte mi.”

4. Voli životinje ili ima ljubimca
“Muškarac koji voli pomaziti mačku je jako pažljiv ljubavnik. Mnogi jednostavno vole da protrljaju njihovu dlaku, ali kako mačka prede i uživa, ona pokazuje da tip zna obratiti pažnju na bilo koje stvorenje koje voli i to će vjerojatno napraviti i u krevetu”.

5. Tko puno priča, malo radi
“Svaka cura koja je imala potrebu reći mi da je kraljica oralnog seksa iako je nisam pitao, uglavnom je bila užasna. Pretpostavljam da je isto i sa muškarcima”.

Autor: Index.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});