fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook

Thompson emotivnim objavama dirnuo mnogobrojne fanove: ‘Hvala ti što postojiš. Čekamo koncerte’

Autor: Dnevno.ba

Na službenoj Facebook stranici pjevača Marka Perkovića Thompsona, osvanule su dvije objave koje su neizmjerno dirnule njegove mnogobrojne fanove, koji su mu uputili brojne riječi podrške uz poruku da čekaju njega i njegove koncerte.

“…Kažite mi, jeste li se umorili,
jesu li nas prevarili,
jel’ nas vrijeme pregazilo.
Kažite mi, pjevate li pjesme stare,
kao nekad uzdignute glave,
dal’ ste isti kao nekada.
Prijatelji, često mislim na vas…”, stihovi su koji stoje uz podijeljen spot za pjesmu “Prijatelji”.

Prije te pjesme Thompson je podijelio jednu od mnogima najdražih njegovih pjesama ‘Moj dida i ja‘. O pjesmi je progovorio u zabranjenom intervjuu u novini Frankfurt Allgemeine Zeitung, koji je objavljen na njegovom blogu. Upitan tada o ocu, koji je bio gastarbajter, progovorio je o spomenutoj pjesmi.

“Radio je razne poslove, a najviše u građevini. Na jednom gradilištu se i polomio. Nije u to vrijeme bio lak život, borba za egzistenciju je bila teška. Većina mladih ljudi je odlazila trbuhom za kruhom u zapadnu Europu. Uvelike bi odlazile cijele obitelji, a u našem slučaju je otišao sam otac, a majka se brinula o meni i braći.

Naime, imao sam još jednog brata koji je kao mali umro. U to vrijeme se umiralo i od obične gripe pa sam tako u svojoj ranoj dobi ostao bez jednog brata. U to vrijeme su uže rodbinske i obiteljske zajednice bile čvršće u smislu povezivanja, lakše bi opstali i lakše bi preživljavali pomažući jedni drugima pa tako je mojoj majci bilo lakše jer je s nama živio moj djed koji je bio najveći autoritet cijele obitelji. Njegova mudrost, snaga i radišnost nas je sačuvala, a zajedništvo koje je ugradio u nas, svoje unuke i dan danas živi jer svi smo ostali povezani zahvaljujući najviše njegovom odgoju. Bio je i ostao naša velika emocija. Jednu sam pjesmu posvetio njemu, zove se “Moj Dida i ja””, rekao je tada Thompson.

Foto: Facebook

Fanovi pružili podršku

“Hvala ti Marko, pjesma koja je meni od dražih, mada svaka od njih imaj svoje značenje i dušu pa se pronađemo u njima”, “Hvala ti što postojiš Thompsone, brate naš”, “Neka Bog dragi čuva i blagoslov i tebe i tvoju obitelj”, “A Marko, što reći, svaka Vaša pjesma je lijepa na svoj način. Samo neka dragi Bog bude u pomoći Vašem sinu Anti. Čekamo mi Vas i Vaše koncerte”, poručili su Thompsonovi fanovi.

Podsjetimo, Thompson se povukao sa scene zbog obiteljske situacije, no da se polako vraća dao je naslutiti objavom najnovije pjesme “Zemlja heroja”, koja je u kratkom roku postala još jedan veliki hit ovog pjevača, piše Dnevno.hr.

Vanna zbog outfita na meti kritika: ‘Ovakve cipele nose dame sumnjivog morala’

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});