Tko je tajanstveni Srbin kojeg ljubi Jelena Rozga?

Autor: Dnevno.hr

SPLIT - Jelena Rozga, izgleda opet ljubi, nakon veze s violončelistom Stjepanom Hauserom, srce zgodne pjevačice osvojio je deset godina mlađi Srbin, s kojim se spojila nedugo nakon raskida prethodne veze.

“Jelena je poslije prekida sa Stjepanom jako patila i nije mogla ni zamisliti da će joj se tako brzo dogoditi nova ljubav, uz koju će potpuno zaboraviti na loše iskustvo. Novog dečka upoznala je preko zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događanju malo poslije burnog prekida, svidjeli su se jedno drugom od prvog trenutka i bilo je jasno da će kad-tad završiti zajedno”, kaže izvor za Alo, napominjući da je Jelena nakon dopisivanja s njime i uvjeravanja prijatelja pristala izaći s njime.

“Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rjeđe su se viđali, ali kad god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živio i radio u više europskih gradova i tek nedavno se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspjeli opstati. Desetogodišnja razlika u godinama nije im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Poslije Stjepana, koji je prema njoj bio jako loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost”, priča izvor.

Jelena je inače tajnovita tvrdi ovaj medij zbog straha jer ne želi izgubiti privatnost.

”Odmah na početku zamolila ga je da ni pod koju cijenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna javno istupiti i reći da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajednički život i pitanje je dana kad će morati otkriti vezu. Do tada neka se vole i uživaju. Zadovoljstvo je gledati je tako sretnu i nasmijanu”, zaključuje izvor.

Autor: Dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI