fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

U nedjelju osma smotra klapa u Neumu

Autor: Dnevno.ba

NEUM - U nedjelju, 7.kolovoza, grad Neum će po osmi put biti domaćin Smotre klapa, koja će se kao i prethodnih godina održati u ugodnom ambijentu ljetnog kina Hotel Zenita.

Ove godine, na već tradicionalnom klapskom druženju u Neumu, nastupiti će šest klapa.

Ženska klapa Cesarice iz Zagreba, ove je godine sudjelovala na omiškom festivalu klapa i to na večeri novih skladbi gdje je osvojila prvu nagradu žirija.

I klapa Petrada iz Zagreba koja će ove godine razveseliti neumske zaljubljenike u klapsku pjesmu, u Omišu je nastupila na večeri novih skladbi, a prije nego li će zapivati Neumu, na najprestižnijem klapskom natjecanju, nastupila je i muška klapa Korda iz Lumbarde.

Klapa Stine iz Zagreba ove će se godine po prvi put predstaviti Neumu, a zanimljivo je istaknuti da je i ova klapa nastupila na omiškom festivalu, također prvi put.

Ove godine na neumskoj smotri klapa, boje juga će braniti dvije klape sa obje strane granice; povratnici na neumski glazbeni susret,klapa Signum iz Čapljine, te, mogli bi reći, već domaća klapa, Staglin iz susjednog Slanog.

Osma smotra klapa u Neumu, imati će i posebnog gosta, mladog tenora sjajne budućnosti, Viktora Čandrlića, a kao voditelj/predstavljač i ove će godine pred publiku stati ponajbolji hrvatski bas, član već legendarne klape Nostalgija, Ivo Raič.

Podsjetimo još za kraj kako ulaznica za smotru iznosi 5 KM i kupuje se na sam dan smotre na ulazu u ljetno kino.

Šest klapa, četiri zagrijale grla u Omišu, jedan perspektivni mladi glas i najdublje grlo Nostalgije; može li bolja pozivnica? Dođite do Neuma u nedjelju i okrijepite dušu klapskom pjesmom!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});