fbpx
Foto: Screenshot

VIDEO Hit reakcija voditeljice za vrijeme potresa: “Opaa, uuu, malo je turbulentno”

Autor: Dnevno.ba

Snažan potres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, a osjetio se i diljem regije. Koliko je potres bio snažan, moglo se vidjeti uživo za vrijeme emitiranja Dnevnika na jednom crnogorskom kanalu.

„Pregovori o manjinskoj vladi trajali bi, su.. Opa, u ovom trenutku događa se potres. Nadam se da će biti sve u redu“, rekla je voditeljica i nastavila s vođenjem Dnevnika.

Podsjetimo, vrlo snažan potres koji je u petak nešto prije ponoći pogodio Hercegovinu snažno se osjetio i u Crnoj Gori, koja je manje od 50 kilometara udaljena od epicentra potresa.

U Crnoj Gori zasad nema informacija o materijalnoj šteti
Crnogorski mediji još ne izvještavaju o eventualnoj šteti u mjestima blizu granice, dok građani na društvenim mrežama pišu o iskustvima koja su doživjeli tijekom potresa.

Sudeći po njihovoj reakciji na društvenim mrežama, potres se snažno osjetio u Nikišiću, drugom po veličini gradu u Crnoj Gori, udaljenom svega 30-tak kilometara od epicentra, te u Podgorici, primorskim općinama Kotoru, Herceg Novom i Baru.

Pojedini crnogorski mediji u prvih nekoliko minuta nakon potresa izvijestili su da je epicentar bio u Crnoj Gori.

Crnogorce očekuje duga noć jer se sjećaju katastrofalnog potresa od 7 stupnjeva po Richteru iz travnja 1979. godine u kojem je stradalo 100 stanovnika te zemlje.

Također, 2019. godine Albaniju je pogodio jak potres, u kojem je stradalo 50 osoba.

Seizmološka služba pri Geofizičkom odsjeku PMF-a izvijestila je da se u 23.07 sati kod Nevesinja u Bosni i Hercegovini dogodio potres magnitude 6.1 po Richteru.

Potresi takve snage izazivaju štete na objektima. Potres su osim u Hercegovini osjetili u Dalmaciji te većem dijelu Bosne i Hercegovine.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI