fbpx
Foto: Fena

BARBARIĆ: Slobodu poštujemo kao i svakog drugog protivnika, ali želimo nastaviti s pozitivnim rezultatima

Autor: dnevno.ba

U prvoj utakmici na domaćem terenu u novoj sezoni NK Široki Brijeg će u nedjelju na stadionu Pecara s početkom u 19 sati ugostiti FK Sloboda Tuzla u okviru 2. kola Premijer lige BiH.
Nakon što je prvenstvenu utrku otvorio gostujućim trijumfom na gostovanju kod FK Igman Konjic, Široki Brijeg želi nastaviti započetu pozitivno seriju.

-Kvaliteta izvedbe oscilira od utakmice do utakmice. Malo je momčadi u ligi koje mogu držati određenu razinu i intenzitet igre i to puno govori o ovoj ligi. Zato je svaka utakmica teška i zahtjevna, istaknuo je šef struke Ivica Barbarić u najavi utakmice.

-Slobodu, kao i svakog drugog protivnika poštujemo, ali želimo nastaviti s pozitivnim rezultatima, naglasio je Barbarić.

Za dvoboj s Tuzlacima u redovima Širokog Brijega, kao i uoči prve utakmice, zbog proceduralnih razloga neće biti Brune Oliveire, Alissona Taddeija, Cyrillea Kpana, Petra Turkovića i Ivana Pranjića.

Pravdu će dijeliti Benjamin Deljković iz Sarajeva uz asistiranje Dženana Milića i Amera Macića, a četvrti sudac će biti Josip Martinović.

Kako je stadion Pecara još uvijek pod suspenzijom, gledatelji će moći utakmicu gledati samo u izravnom prijenosu na kanalu Arena Sport TV.

 

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI