fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BOŠNJAKOVIĆ: Spavam kod kuće i jedem što mi žena spremi, nudim Slobodi poštenje

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - Održana je pres konferencija FK Sloboda na kojoj je predstavljen novi šef stručnoga stožera Milenko Bošnjaković, kojem je nova Uprava tuzlanskog kluba ukazala povjerenje.

Nakon razgovora s novim čelnicima kluba s Tušnja odlučio je prihvatiti mjesto trenera Slobode.

“Razgovarao sam s ljudima u klubu. Rekli su mi da se ja uklapam tu, kao čovjek koji je rođen tu i koji navija za Slobodu. Ono što nudim jeste – spavam kod kuće, jedem ono što mi moja žena spremi. Nudim Slobodi telefon koji nitko ne može nazvati, nijedan menadžer, nijedan lobi. Nitko neće moći reći što da uradim. Nudim Slobodi poštenje”, rekao je Bošnjaković, dodavši:

“Dogovorili smo uvjete koji su prihvatljivi za obje strane. Znam što sam prihvatio i što sam uzeo. Znam što imam u svlačionici. Biti će teško. Čovjek sam koji se ne boji izazova. Kukavica po prirodi nisam. Molim sve za malo strpljenja. Nije ovo momčad koju sam ja selektirao. Morat će se naviknuti na moj rad. Igrači su propustili mnogo rada. Imat ćemo i tu problema”.

Kako prenosi ScSport.ba Bošnjaković je najavio veliku borbu.

“Što će biti ne znam. Radit ćemo. Izgunut ćemo. To vam obećavam. Koliko će to biti dovoljno, ne znam. Slobodu ćemo vratiti građanima. Tribine ovog stadiona će biti otvorene na svakom treningu. Treninzi će biti otvorenog tipa”, istakao je novi trener Tuzlaka.

Inače, Sloboda u predstojeću nedjelju igra prvu utakmicu pod vodstvom novoga stratega budući im slijedi prvenstveno gostovanje u Širokom Brijegu (17.00, BHT1).

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});