fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DAVIS CUP: Veliki problemi snašli bh reprezentaciju pred susret s Japanom

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Bosanskohercegovački tenisači Mirza Bašić, Tomislav Brkić, Nerman Fatić i Darko Bojanović putuju u Japan gdje će od 14. do 16. rujna s domaćom selekcijom igrati play-off susret za Svjetsku skupinu Davis Cupa.

Nažalost, na samom početku naši se reprezentativci susreću s poteškoćama – usljed tajfuna koji je poharao dijelove zemlje domaćina, poplavljen je aerodrom u Osaki na koji je naš tim trebao sletjeti prema prvobitnom planu puta, te je plan potpuno promijenjen, zbog čega će naši tenisači izgubiti jedan dan predviđen za pripreme.

Ova situacija mogla je biti riješena na mnogo bolji način da je bilo malo više volje i koordinacije odgovornih u Međunarodnoj teniskoj federaciji i Teniskoj asocijaciji Japana, a ovako je naša delegacija izložena puno dužem putu i većim troškovima.

Dio tima otputovao je jučer iz Sarajeva, drugi dio kreće danas i trebalo bi da se u Istanbulu nađu s kapetanom Tomislavom Brkićem koji stiže iz Španjolske. Potom, umjesto u Osaku, lete za Tokio gdje će, nakon dugog leta, prenoćiti i krenuti na putovanje vlakom do odredišta.

Na ovaj način, naši tenisači gube dragocjeno vrijeme potrebno za odmor i privikavanje na vremensku razliku, te propuštaju prvi dan treninga.

Također, dodatne troškove snosi TS BiH čime je značajno „probijen“ proračun predviđen za play-off.

Usprkos svemu, u našem timu odlučni su da preostalo vrijeme maksimalno iskoriste za pripreme, kako bi se na najbolji način suprotstavili izuzetno jakoj selekciji Japana.

Dobra vijest za navijače je da će sve mečeve koji će se igrati od 14. do 16.rujna, moći pratiti u izravnom prijenosu na BHT.

Točan redoslijed bit će utvrđen ždrijebom u četvrtak 13. rujna, priopćeno je iz TS BiH.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});