fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Hrvatska objavila širi popis kandidata za Europsko prvenstvo u Francuskoj

Autor: Sportnet.hr

ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je imena 27 igrača koji će se boriti za kartu za Francusku. Na popisu nema većih iznenađenja...

Popis Ante Čačića za pripreme za Europsko prvenstvo nije donio neka neočekivana imena. Kao što je od ranije poznato, Čačić je prekrižio Dejana Lovrena, a priče o pozivu Eduardu da Silvi nisu se ostvarile.

Izbornik je pozvao četvoricu vratara, tu je stalni trio Subašić – Kalinić – Vargić, a kao četvrti priključen im je Dominik Livaković.

U obrani od novih imena je stoper Red Bull Salzburga Duje Ćaleta Car, u veznoj liniji poziv su dobila trojica Dinamovih igrača Antolić, Rog i Ćorić dok su u napadu očekivana imena.
Hrvatsku na pripremama očekuju dvije prijateljske utakmice, 27. svibnja u Koprivnici protiv Moldavije te 4. lipnja u Rijeci protiv San marina.
Okupljanje reprezentacije zakazano je za 20. svibnja u Zagrebu, dva dana kasnije hrvatska ekspedicija odlazi na pripreme u Sv. Martin na Muri, od 29. svibnja boravit će u Rovinju, a odlazak u francusku bazu Deauville predviđen je za 7. lipnja.

Popis reprezentativaca:

VRATARI: Subašić, Kalinić, Vargić, Livaković
OBRANA: Srna, Ćorluka, Vida, Strinić, Schildenfeld, Vrsaljko, Jedvaj, Ćaleta Car
VEZNI RED: Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Badelj, Brozović, Halilović, Antolić, Rog, Ćorić
NAPAD: Mandžukić, Kalinić, Kramarić, Pjaca, Čop

Autor: Sportnet.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});