fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook

Lijepe vijesti stižu iz Španjolske: Legendarni Luka Modrić dobio je još jednu vrijednu nagradu

Autor: Dnevno.ba/Hina

Španjolski internetski portal La Galerna, specijaliziran za pisanje o Real Madridu, dodijelio je nagradu hrvatskom nogometašu Luki Modriću za njegova postignuća.

La Galerna je u ponedjeljak navečer organzirala svoju drugu dodjelu nagrada “Premios de La Galerna”, a 38-godišnjem Modriću je dodijeljena u kategoriji “aktivnog heroja u nogometu“.

Vezni igrač zbog “privatnih razloga“ nije sudjelovao na ceremoniji pa je nagradu u kategoriji nazvanoj “Premio Forja de la Gloria Futbol“ preuzeo umjesto njega Eduardo Fernandez de Blas, potpredsjednik Real Madrida. Modrić je videoporukom zahvalio na priznanju.

Foto: Facebook

Odigrao je 350 utakmica za Real Madrid

Nagrade su dodijeljene u osam kategorija a među dobitnicima su bivši igrač Real Madrida i njegov ambasador Roberto Carlos, Realova nogometašica Olga Carmora i klupski košarkaš Rudy Fernandez te drugi sadašnji ili bivši članovi “kraljevskog kluba”.

Modriću, koji je u nedjelju protiv Celte Vigo odigrao 350. utakmicu u španjolskom prvenstvu, ovo je druga nagrada španjolskih medija u posljednja četiri mjeseca. U prosincu je primio nagradu sportskih novina AS.

Modrić za vodeću momčad španjolskog prvenstva igra od 2012., a ugovor mu istječe za tri i pol mjeseca. S Real Madridom je osvojio 24 trofeja.

Trener Reala hvalio hrvatskog kapetana i otkrio važan detalj: ‘Budućnost je u Modrićevim rukama’

Autor: Dnevno.ba/Hina
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});