fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Nula Metallegha i Slobode na Piroti

Autor: ScSport.ba

JAJCE - Prva utakmica nedjeljnog programa BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koja se odigrala na stadionu Pirota između domaćina Metalleghea i tuzlanske Slobode završila je podjelom bodova, a konačni rezultat bio je 0:0.

U jednoj dosta ofanzivnoj utakmici i s jedne i s druge strane golovi su jedino što je nedostajalo na samom kraju, i jedni i drugi žalit će za propuštenim prilikama.

U prvih 15. minuta susreta Sloboda je bila puno bolji protivnik, a golman Fejzić istakao se sjajnim obranama, naročito onom iz 15. minute kada je obranio pokušaj Zebe.

S druge strane, Popović je samo minutu poslije krenuo sam na gol Slobode, dodao do Kovača koji s desne strane umjesto šuta bira asistenciju i prilika odlazi u nepovrat.

Isti igrač imao je opet veliku priliku u 19. minuti, ali mreže su i dalje mirovale na Piroti. Golman gostiju Pirić istakao se u 27. minuti nakon bombe Dujakovića, da bi Fejzić pred kraj prvog poluvremena na svoj konto upisao još jednu sjajnu intervenciju nakon što je obranio šut Kostića.

U drugom poluvremenu ista priča, isti rezultat. I jedni i drugi pokušavali su doći do prednosti, ali su golmani imali svoj dan i na jednoj i na drugoj strani.
Metalleghe BSI Sloboda 0:0

Stadion: Pirota; Sudac: Admir Šehović (Sarajevo)

Metalleghe BSI: Fejzić, Kovač, Smajić, Helvida, Selimović, Dujaković, Sakan, Rašić, Radulović, Stakić, Popović.

Sloboda: Pirić, Efendić, Kostić, Mehmedagić, Subić, Stjepanović, Ordagić, Grahovac, Zeba, Karić, Krpić

Autor: ScSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});