fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook

Preokret u slučaju kontroverznog nogometaša: Oglasio se Vranješ i objasnio kako stoje stvari

Autor: Dnevno.ba

Ranije tijekom dana mediji su pisali kako je bivši BiH reprezentativac Ognjen Vranješ naprasno prekinuo suradnju sa Čukaričkim i odlučio prekinuti nogometnu karijeru u 35. godini života. Sada se sam nogometaš odlučio oglasiti i reći pravu istinu.

A ona glasi kako je Vranješ uistinu raskinuo ugovor sa Čaukaričkim, ali ne i ujedno prekinuo nogometnu karijeru. “Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovdje do 1. travnja, pa da potom vidim što i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumijevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga”, objasnio je Vranješ, pa dodao:

“Imam samo riječi hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Europu i da ostvari svoje ciljeve. Rijetko gdje sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentiranih igrača, vjerujem da će ti dečki u budućnosti imati velike karijere. Tko zna, možda i ponovo budem ovdje kao igrač, nikad se ne zna.”

Foto: Facebook

Jasna poruka brata

Oglasio se i po pitanju potencijalnog završetka karijere. “Ne planiram još završiti karijeru, smatram da mogu da igrati nogomet na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo vidjeti gdje će me put odvesti”, zaključio je Vranješ, bivši BiH reprezentativac hrvatskoj javnosti poznat po kontroverznim tetovažama i seksualnom skandalu s Jelenom Karleušom. A po tom se pitanju oglasio i njegov brat Stojan objavom na Instagramu. “Još četiri-pet godina lagano”, napisao je Stojan uz fotografiju mlađeg brata Ognjena, piše Dnevno.hr

Podsjećamo, Vranješ na ruci ima istetoviran lik četničkog vojvode Momčila Đujića. Riječ je o zločincu iz Drugog svjetskog rata koji je odgovoran za smrt brojnih Hrvata u Dalmatinskoj zagori. A u siječnju 2019. godine u javnost je isplivala njegova ljubavna veza s Jelenom Karleušom koja je bila u braku sa srpskim nogometašem Duškom Tošićem.

Ognjen Vranješ nakon Karleuše ljubi splitsku influencericu

Vranješ je inače u dresu Čukaričkog odigrao 17 utakmica. Karijeru je započeo u Borcu iz Banja Luke, a često se selio. Igrao je u Crvenoj zvezdi, Napretku, Šerifu, Krasnodaru, Spartaku iz Vladikavkaza, Elagisporu, Gaziantepsporu, Sporting Gijonu, Tom Tomsku, AEK-u, Anderlechtu, Charleroiu, Hatayasporu prije dolaska u Čukarički od rujna prošle godine.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});