fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Filip Kožul/Dnevno.ba

Skender i Mamić najavili susret s Borcom: ‘Zadatak neće biti lagan, moramo biti na razini’

Autor: Dnevno.ba

U prvoj utakmici polufinala Kupa BiH nogometaši Širokog Brijega dočekuju banjalučki Borac u srijedu od 15:30 sati na stadionu Bare u Čitluku.

Širokobriježani ovaj susret dočekuju nakon prvenstvene pobjede nad Zvijezdom 09 u Ugljeviku, a trener Dino Skender rekao je da igrači trebaju vjerovati da mogu slaviti u ovoj utakmici.

“Znamo s kime igramo u polufinalu i ne treba posebno isticati kvalitete Borca koji je ove sezone iznimno dominantan u prvenstvu. Trebam uvjeriti igrače da se mogu pohrvati sa svim protivnicima, pa tako i s Borcem. Moram ih uvjeriti da je Borac moguće proći, ali svi smo svjesni da to neće biti lagan zadatak. Moramo biti na našoj razini odličnosti. Mi smo već u četvrtfinalu imali jako zahtjevnog protivnika kao što je Velež i pokazali smo da možemo dobro odigrati, tako da ne sumnjam da to možemo ponoviti i protiv Borca”, rekao je Skender u najavi prve utakmice polufinala Kupa BiH.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, Ljudi igraju nogomet i tekst
Foto: Facebook

Problemi s ozljedama

Dotaknuo se i igračkog kadra u kojem ima određenih problema s ozljedama.

“Moram reći da je Marko Capan i dalje izvan sastava zbog ozljede, a za Tomislava Tomića još nismo sigurni u kakvom je stanju i to moram još utvrditi. Znamo da Taraba neće biti u konkurenciji zbog crvenog kartona iz prošle utakmice, a Pranjić nam se vraća u momčad i spreman je za ovu utakmicu. Svaka utakmica nosi svoje posljedice, pa tako i ova u Ugljeviku, ali to je sve normalno. Svi koji su bili u kadru za prošlu utakmicu, spremni su i za ovu”, istaknuo je trener Širokog.

Ofenzivni vezni igrač Luka Mamić naglasio je da ova utakmica neće biti lagana, ali dodao je da se nada što boljem rezultatu za uzvrat.

“Mi znamo protiv koga igramo u ovom polufinalu i svjesni smo važnosti ove utakmice. Očekujemo veliku podršku naših navijača u Čitluku, ali jasno je da bismo voljeli da se ova utakmica igra na Pecari. Igrali smo protiv Borca dva puta ove sezone u ligi, primili smo tri gola u dvije utakmice, a nismo dali nijedan i to se mora promijeniti već u ovoj utakmici. Nadamo se da ćemo s dobrim rezultatom dočekati taj uzvrat na teškom gostovanju u Banja Luci”, istaknuo je Mamić.

Everton ostvario gubitak od 89,1 milijuna funti u sezoni 2022./2023.

Glavni sudac ove utakmice bit će Mirza Kazlagić iz Cazina, dok će njegovi pomoćnici biti Hasan Nanić iz Bužima i Sreten Udovičić iz Prijedora. Četvrti sudac bit će Haris Halkić iz Sanskog Mosta.

Cijena ulaznice za ovu utakmicu je 10 KM, dok je za djecu ulaz besplatan. Prijenos utakmice je na Arena Sport TV.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});