fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SLAVEN MUSA: Nismo mi bez šansi ni protiv Zrinjskog!

Autor: Dnevni list

VITEZ - U taboru Viteza vjeruju da imaju dobre šanse u posljednjem kolu jeseni zakočiti prvaka i lidera. Trener Slaven Musa, koji je nekoć vodio Zrinjski, naveo je nekoliko razloga zašto je optimističan.

– Loš teren i loša forma Zrinjskog su detalji na koje ćemo najviše igrati, bez toga bi imali znatno manje šanse, najavio je šef struke Viteza posljednje kolo jeseni.

Jasno, nisu to svi argumenti koje Musa ima. Vitez nije bezazlen rival, što je u zadnjem kolu na svojoj koži u Bijeljini osjetio Radnik (1:1)…

– Nemamo širok kadar, ali imamo kvalitetne igrače. Nisam mogao nešto spektakularno promijeniti u ovih mjesec i pol dana koliko sam tu, ali uveo sam jedan drukčiji način razmišljanja i novu metodologiju treninga pa smo postigli to da se možemo ravnopravno nositi sa svima u Ligi. Sada imamo solidnu prednost u odnosu na ekipe koje ispadaju, ali moja je vizija da ne smijemo stati na tome, ne smijemo stagnirati.

Uoči Zrinjskog se baš ne busa u prsa, ali vidi određene prednosti na svojoj strani.

– Kartone nam imaju Muminović i Livančić. Muminovićev izostanak u vezi bit će veliki hendikep, dok na poziciji desnog beka imamo oporavljenog Stanića. Ali ako bismo tražili najbolji mogući trenutak za utakmicu sa Zrinjskim, to je ovaj… zbog već navedenih stvari.

Plemiće je nabrzaka secirao…

– Oni su više u rezultatskoj nego igračkoj krizi i sigurno da su favoriti bez obzira na to, kao i na njihove izostanke. Neće imati Jakovljevića te Čolića umjesto kojeg će uskočiti Barić koji jedno vrijeme nije trenirao. Teren im neće pogodovati, ali neće ni nama, pošto i mi težimo nadigravanju, što smo pokazali u Bijeljini.

Upitan da pokuša izvući pouke iz pristupa Željezničara, koji je za vikend Pod Bijelim brijegom na očajnom travnjaku Zrinjski razbio 4:0, nije se želio uvlačiti u usporedbe s Plavima…

– Željezničar je kudikamo kvalitetniji od nas, kvalitetom je tu negdje sa Zrinjskim. Njima je bilo puno lakše igrati sa Zrinjskim. Mi ćemo trkom, željom i zalaganjem morati dati svoj maksimum, zaključio je Musa.

‘Nije bilo realno da Zrinjski ima plus osam’

Nakon 17. kola Zrinjski ima četiri boda ispred Sarajeva, Željo je prišao na minus šest. Musa ovako vidi rasplet borbe za naslov: “Zrinjski je za mene jedini istinski favorit za naslov, ali situacija je sada zanimljiva. Pravi je ‘nonsense’ da su u Željezničaru u euforiji nakon što su prišli na minus šest, dok u Zrinjskom vlada loša atmosfera. Stanje se mijenja iz kola u kolo i sigurno će do kraja biti neizvjesno, ali po meni je trenutni izgled tabele realan. Nije mi bilo realno da Zrinjski ima plus osam, ali eto, neke su se stvari poklopile i u jednom se trenutku i to dogodilo.”

Autor: Dnevni list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});