SPLIT ZAPLJUSNUO VAL NASILJA: Prijeteća poruka osvanula na kući Hajdukovog nogometaša

Autor: dnevno.ba

U noći s ponedjeljka na utorak na obiteljskoj kući Jakoliševih u šibenskom predjelu Crnica osvanuo je natpis prijetećeg sadržaja kojim se vrijeđa i prijeti nogometašu Hajduka Marinu Jakolišu (23), prenose 24 sata.

Zasad je nepoznato tko je počinitelj, no prema sadržaju natpisa jasno je da riječ o članu navijačkih krugova koji je nezadovoljstvo Jakoliševom igrom izrazio na krajnje neprihvatljiv način.

Iz šibenske policije rekli su da je postupanje u tijeku.

Službeni Hajduk najoštrije je osudio ovaj događaj.

“Svjesni smo da rezultati momčadi u posljednja dva susreta nisu na razini kakvu Klub zaslužuje. No, to ne daje nikome za pravo da dovodi u pitanje osobni integritet i sigurnost bilo kojeg igrača ili pojedinca u Klubu. HNK Hajduk najoštrije osuđuje bilo kakvu prijetnju na osobnoj razini i napravit ćemo sve što je u  našoj moći da zaštitimo svakog igrača od bilo kojeg oblika nasilja i napada ovakve vrste.”

Hajduk je u protekla dva kola Prve HNL na iznenađujući i šokantan način izgubio od Varaždina na Poljudu te od Lokomotive u Zagrebu što je kod navijača izazvalo bijes i revolt.

Međutim, izražavanje nezadovoljstva na ovakav način za svaku je osudu. Split je u posljednje vrijeme zapljusnuo val nasilja. Nakon krvavog pohoda Filipa Zavadlava u Kaštelima je nedavno ubijen Mario Boljat. Ovakve poruke neće učiniti stvar boljom.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI