fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO: Mili Marušić

VIDEO (FOTO): Krenulo u Crnču – “Pekari” izbacili Kočerinjane, Mostarci Međugorje

Autor: D. Ivanković

CRNAČ - Sjajan početak 6. Malonogometnog turnira "Crnač 2016". Tri utakmice s preokretima i izvrsnim potezima.

U prvoj utakmici gledali smo izjednačen sraz Pekarne Vilson i Kočerina. “Pekari” su vodili sa 2:1, ali su Kočerinjani u posljednjoj minuti prvog dijela izjednačili golom Jadranka Sabljića, a u nastavku stigli i do potpunog preokreta zahvaljujući pogotku Ivana Kvesića – Grgasovića.

Držali su Kočerinjani vodstvo na manje od dvije minute do završetka susreta, no u toj završnici primaju dva gola pošto Vinko Zadro i Jozo Šušak pogađaju za Pekarnu i Vilson i osiguravaju pobjedu svom sastavu rezultatom 4:3.

Nakon odigravanja uvodne utakmice uslijedila je i svečanost otvaranja turnira, a isti je otvorenim proglasio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, dok su u zabavnom dijelu programa nastupile širokobriješke mažoretkinje.

Drugu utakmicu večeri igrali su Jelčić Gradnja i GP Barbarić. Zgoditkom Marka Muse ovi potonji su vodili 1:0, ali su u igri s vratarom u polju igrači Jelčić Gradnje izjednačili preko Marka Čuljka i na taj način osigurali šesterce, a potom i pobjedu s ukupnih 5:4, pa će u sljedećem nastupu igrati protiv momčadi Tići-Komplast.

U trećoj utakmici smo također gledali dvije mlade ekipe, a sama utakmica bila je visokog tempa. Negdje na sredini utakmice ekipa Plavo-bijeli iz Mostara dolazi do vodstva od 2:0 golovima Gorana Kolobare te je rezultat bio takav sve do pred kraj utakmice. No, pet minuta prije kraja ekipa Međugorja golovima Jerke Vasilja i Rony Barišića vraća utakmicu u egal. Ipak, mali pad koncentracije kod ekipe Međugorja rezultirao je s čak tri gola od strane ekipe Plavo-bijeli a golove su postigli Stjepan Livaja i Anel Zećo (2). Posljednji pogodak za ekipu Međugorje postigao je Rony Barišić.

Turnir se nastavlja večeras (četvrtak).

Pretkolo:

Srijeda, 22. lipnja:

Pekarna Vilson – Kočerin 4:3
Jelčić gradnja – GP Barbarić 5:4 (1:1)
Plavo-bijeli – Međugorje – 5:3

Četvrtak, 23. lipnja:

19.30: Trn WWin – Polog
20.30: Crne Lokve – Mrkodol
21.30: Mauša – HSP. Dr. Ante Starčević
22.30: Izbično – Krehin Gradac

Očekuju nas vrlo zanimljive utakmice koje zasigurno vrijedi doći pogledati. Kako doznajemo, za ekipu Trn WWin bi trebali nastupiti reprezentativci Slovenije, Alen Fetič i Igor Osredkar, zatim vratar futsal prvaka Hrvatske Nacionala Žarko Luketin te drugi futsal majstori.

Medijski promotor turnira je portal Dnevno.ba.

Autor: D. Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});