Zidane napustio Realove pripreme zbog bratove smrti

Autor: 24sata.hr

MONTREAL - Zinedine Zidana u petak je napustio pripreme Real Madrida u Kanadi, a iz kluba su samo rekli da je otišao zbog privatnih problema. Sada je i službeno objavljeno da je razlog smrt u obitelji francuske nogometne legende. Naime, Zidaneov brat, Farid (54), preminuo je nakon kratke i teške bolesti.

Igrači i stručni stožer kluba danas su održali minutu šutnje u Montrealu kako bi dali svoj doprinos treneru u ovim teškim trenucima.

Zidane je zamolio dopuštenje da u petak napusti trening-kamp nakon što je saznao da mu se brat razbolio. Isto je učinio i njegov sin Luka Zidane koji se tek priključio Racing Santanderu.

Informaciju da je Zidanov brat preminuo u subotu su potvrdili iz kluba objavom na svojoj službenoj web stranici porukom:

“Svi članovi prvog tima Real Madrida održali su minutu šutnje prije treninga u Montrealu nakon iznenađujuće smrti Farida Zidanea, brata našeg trenera.”

Nagađa se da je Zidane (47) stigao vidjeti brata prije smrti, a Real mu je omogućio da uzme vremena koliko mu je potrebno da bude sa svojom porodicom prije povratka na pripreme.

Autor: 24sata.hr

ZADNJE VIJESTI