fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook/HŠK Zrinjski

Zrinjski je u finalu Kupa BiH: Plemići su uvjerljivo slavili protiv Sloge

Autor: Dnevno.ba

Zrinjski je izborio novo finale Kupa BiH izbacivši u polufinalu dobojsku Slogu. Nakon što je u prvoj utakmici, igranoj u Modriči, bilo 0:0, u uzvratu u Mostaru Plemići su uvjerljivo slavili s 3:0.

Momčad Željka Petrovića tako će braniti naslov pobjednika Kupa, a za razliku od prethodne tri godine ovaj put će se finale igrati na dvije utakmice. Tako će Zrinjski i Borac, dvije najbolje ekipe u ovoj sezoni, imati nova dva ogleda, a domaćin prve utakmice bit će određen ždrijebom u četvrtak.

Foto: Facebook/HŠK Zrinjski

Trener Petrović je napravio pet izmjena u odnosu na prvi sastav koji je krenuo protiv Veleža. U napadu su se našli i Bilbija i Mulahusejnović, a upravo je Mulahusejnović u 14. minuti promašio prvu veću priliku na utakmici.

Nakon toga dugo se ništa nije događalo sve do 35. minute kada je udarcem izdaleka probao Silvio Ilinković, ali nije bio precizan. Ipak, Ilinković je pogodio pet minuta kasnije. Mladi veznjak Zrinjskog izveo je slobodan udarac s 18 metara, iskosa, ubacio je u sredinu, ali lopta je preletjela igrače i jedne i druge momčadi, te prevarila vratara Traku i završila u mreži.

Foto: Facebook/HŠK Zrinjski

Drugi pogodak pao je u 57. minuti. Matija Malekinušić, koji je ušao u igru tek par minuta ranije, uputio je oštar centaršut s desne strane, a loptu je na volej dočekao Mario Ćuže i pospremio je u nebranjenu mrežu.

Samo šest minuta kasnije sve je bilo riješeno. Ćuže je ovaj put bio asistent, a u strijelce se upisao Mulahusejnović koji je “progurao” loptu ispod vratara Trake. U 88. minuti Zrinjski je mogao zabiti i treći pogodak, Ivančić je ubacio za Malekinušića, njegov prvi šut brani Trako, a onda drugi završava na vratnici. Ipak, bilo je i ovo dovoljno za prolaz u finale Zrinjskog, a njegov prolaz znači da će u Europu iz Wwin lige plasirati se i četvrtoplasirana momčad.

Vatreni polomio tri rebra, Dalić je ozbiljno računao na njega: Evo kada se vraća na teren

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});