fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zrinjski nadigrao katarskog drugoligaša

Autor: Dnevno.ba

MEĐUGORJE - HŠK Zrinjski danas je, zadnji dan mini priprema u Međugorju, odigrao prijateljsku utakmicu s članom katarske druge lige Muihaterom. Počeo je Zrinjski ovu utakmicu u jakom sastavu i nakon dugo vremena sa Šimom Gržanom u prvom sastavu. Valja istaći da je Gržan utakmicu počeo na neobičnoj poziciji, na desnom bočnom.

Na kraju je rezultat glasio 4:1 za aktualnog bh prvaka. Pokazao je odmah Zrinjski da je kvalitetnija momčad, te vrlo brzo poveo preko Filipovića koji je poentirao iz jedanaesterca. No, da Plemićima teško ide branjenje prekida ove sezone dokazali su i skromni Katarani koji su uskoro izjednačili iz jednog prekida, a strijelac je bio Islam.

Ipak, što je utakmica više odmicala razlika u kvaliteti se sve više kristalizirala, a do kraja poluvremena pogađli su za Zrinjski još Šovšić i Bekić.

U drugom dijelu Baka Slišković dao je prigodu i drugim igračima, a debitirao je i napadač Dalibor Veselinović, kao i Dario Rugašević, 27-godišnji lijevi bek kojem je zadnji klub poljski Piast Gliwice a nastupao je svojevremeno i za vinkovačku Cibaliju, podsjeća SportSport.ba.

Za 4:1 pogodio je nakon sjajne solo akcije Ognjen Todorović. Valja napomenuti da Slišković u ovom susretu nije koristio Brkića, Čirjaka, Rustemovića, Bekrića, Kadušića (koji je s mladom reprezentacijom BiH), Bilbiju i Jovića. Zrinjski od ponedjejka nastavlja pripreme za susret 9. kola Premijerlige BiH protiv Širokog Brijega u Mostaru.

ZRINJSKI: Soldo, Laštro, Miketek, Stojkić, Gržan, Perišić, Pezer, ŠovšićFilipović, Stanić, Bekić.

MUHAITER: Abdulaziz, Ibraim, Metti, Gafur, Omar, Islam, Ishem, Lamine, Ayeuz, Mujab, Mamadou.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});