PISMA ČITATELJA: Spasimo Anu da ne počini samoubojstvo zbog divljaka iz Zenice! (VIDEO)

Autor: Dnevno.ba

ZENICA – Dokaz kakvih sve gadosti ima na internetu i koliko katkad stvari mogu otići predaleko, posebice kada su maloljetnici u pitanju, govori priča naše čitateljice iz Srbije, koja je imala želju da upravo naš portal prvi objavi nešto ovakvo budući da je jedan od aktera u priči iz Zenice. Mi se kao medij ne želimo stavljati na bilo koju stranu, ali radi sve učestalijih pojava ovakve vrste putem interneta odlučili smo podijeliti ovu priču uz napomenu i maloljetnicima, kao i njihovim roditeljima da se malo pripazi na neke stvari, jer ponekad kasno bude za pravu reakciju.

Pismo čitateljice iz Srbije:

Ovo Vam pišem jer bih htjela pomoći maloljetnoj Ani Nedeljković iz Srbije koja je javno napadnuta od strane jutjubera Alena Žabe s kanala Vanimy, koji živi u Zenici.

On je izvukao iz konteksta određeni sadržaj, i to iskoristio kao linč na Anu. Situacija je postala ozbiljna zbog toga što sam čula da mala Ana razmišlja o samoubojstvu.

Taj jutuber Alen Žabo s kanala Vanimy je napravio video u kojem vrijeđa malu Anu. On je u nekoliko video priloga nju vrijeđao na osobnoj razini, vrijeđao joj majku i porodicu.

Molim Vas, da Vi, kao utjecajan i čitan medij u BiH izvijestite o ovome, da javnost i u BiH sazna što se dešava na YouTube sceni.

On svojim kanalom vrši utjecaj na djecu, i njihovo mišljenje, te samim time propagira ovakav način linča. Molim Vas da ovo objavite s ciljem da spriječimo da se desi samoubojstvo.

Ja sam sigurna da Vi, kao nezavisna medijska kuća, hoćete prepoznati ovaj problem, i da ćete upozoriti javnost, a samim time i roditelje čija djeca “slijepo” prate tog Alena i slične gadosti na internetu.

Javni linč, psovke, te uvrede i kletve (da je kur***) ne smiju biti prisutni. Ona je sinoć napravila live na svom YouTube kanalu u kojem je rekla da je ovaj linč mnogo utjecao na zdravlje nje, i njene obitelji, te je par puta spomenula i samoubojstvo.

Unaprijed se zahvaljujem, jer vas redovno čitam i vjerujem kako ćete objaviti ovu priču.

Ovo je video prilog od kojeg je sve počelo:

A ovo je taj video sa silnim uvredama od strane spomenutog Alena iz Zenice:

I na kraju Anin video u kojem govori o svome samoubojstvu:

S poštovanjem,
čitateljica Nađa iz Srbije (podaci poznati uredništvu portala)

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI