fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Britanci prijete atentatom Aleksandru Vučiću!

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Britanska tajna obavještajna služba MI6 priprema ozbiljan medijsko-politički, a možda i fizički napad na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, nekoga od članova njegove obitelji ili bliskih prijatelja, današnja je tema nekolicine srbijanskih medija.

Anthony Monckton , bivši šef MI6 i čovjek koji i danas kontrolira ovu službu, prošlog je vikenda u Beču imao sastanak s bivšim Vučićevim suradnicima koje je detaljno ispitivao o svemu što znaju o predsjedniku Srbije. Britanskog agenta posebno je zanimao Vučićev privatni život, pa čak i što voli jesti, koja vina pije, koliko vremena provodi s djecom, s kim se sve druži i u koje vrijeme. Sigurnosni i policijski stručnjaci upozoravaju da su ove informacije jako opasne i da ukazuju na to da Britanci možda čak planiraju atentat na Vučića ili nekog tko mu je jako blizak, javlja Informer.

Bivši ravnatelj srbijanske policije Marko Nicović kaže da je Monckton mozak tajnih operacije kao što su likvidacije ili državni udari.

„Britanci su u tome najbolji, efikasniji su čak i od CIA. Monckton je bio u svim kriznim područjima, čak se sumnjiči i da je sudjelovao u logističkim pripremama ubojstva Zorana Đinđića. Ovo bi mogla biti ista priča, što je jako opasno. Monkcton zna srpski jezik i odlično poznaje cijelu regiju”, navodi Nicović, objašnjavajući da pitanja o privatnom životu predsjednika ukazuju na jako opasne planove, prenosi Dnevno.hr.

“Ideja je da se sazna gdje je netko najtanji, najranjiviji u sistemu sigurnosti, koji su mu ljudi slaba a koji jaka karika. Ovo je informacija koja bi morala uključiti crveni alarm za državu. Čim je u priči Monckton, onda je to ozbiljno”, upozorava Nicović.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});