fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Dramatične scene u Splitu: Muškarac ničim izazvan divljački izudarao dvije žene

Autor: Dnevno.ba

Subotnja kava na proljetnom suncu za dvije je Splićanke završila kobno jer ih je usred razgovora napao srednjovječni muškarac. Svi su sjedili na istoj terasi kada je muškarac, ničim izazvan, dvije žene za susjednim stolom počeo udarati šakama po glavi.

Svjedoci su za Dalmatinski portal  ispričali kako muškarcu povod za napad bio privatni razgovor između dvije žene kojeg je on – prisluškivao. Ustao je te ih obje počeo udarati šakama pa počeo bježati.

Slobodna Dalmacija prenosi da su napadnute žene specijalistica nacionalne sigurnosti Anamarija Stanić i njena teta ginekologica Marija Divić. One tvrde da je da ih je muškarac koji je prisluškivao njihov razgovor o politici napao nakon što su iznijele neke negativne stavove o saborskoj zastupnici Karolini Vidović Krišto.

Sugrađankama su u pomoć odmah priskočili drugi građani, a dio ih je krenuo zaustaviti napadača. Prema pisanju portala, muškarca su hvatali i ljudi koji su na obližnjim štandovima u sklopu predizborne kampanje predstavljali programe. Jedna od napadnutih žena je krvarila pa je pozvana i Hitna pomoć.


Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Policija je uhitila napadača.

“Nastavno na događaj danas oko 11 sati na splitskoj Rivi obavještavamo da je osoba koja se dovodi u svezu s događajem pod nadzorom policije’, kratko je priopćeno, a neslužbeno je muškarac navodno sam došao u policijsku postaju.

Horor u Sydneyju: Napadač trčao s nožem i tražio žrtve, najmanje četvero mrtvih

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});