fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Drljačin pomoćnik nezakonito primao plaću!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Mada su Radončićevi kadrovi uprli sve snage, angažirali svo raspoloživo osoblje i "tehniku" da prikriju kriminal u Drljačinom ministarstvu, dokumenti polako ali sigurno cure na sve strane. Informacije još više.

KENAN SPAHIĆ PRIMAO PLAĆU KOJA MU PO ZAKONU NE PRIPADA

Iako je više od dvije godine Kenan Spahić, sadašnji pomoćnik ministra u Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike nezakonito primao plaću, ministar Drljača tek 15.07.2016.godine donosi Rješenje o stavljanju van snage Rješenja o plaći za već spomenutog Spahića.

Sigurno je da se Drljača nikada ne bi odlučio na taj potez da mu “za vrat” nije sjela Upravna inspekcija, koja je u nekoliko navrata vršila upravni nadzor u ministarstvu.

SPAHIĆ PRIMAO PLAĆU KAO V.D. POMOĆNIK, ŠTO JE FENOMEN U FBiH

Podsjetimo, Spahić osim što je nezakonito primao plaću po koeficijentu 5,70, više od dvije godine se i lažno predstavljao u medijima kao što je npr. FTV, Dnevni avaz,…, a Drljača iako je znao da je tome tako nikada nije poduzeo ništa. Sve dok nije stjeran u kut i postao svjestan da se može suočiti s kaznenom prijavom zbog neizvršenja naloga Upravne inspekcije.

Na našem portalu već smo pisali o ovoj nezakonitosti pa nije zgorega i podsjetiti se na taj tekst. U tekstu (iz siječnja 2017.g.) smo nagovijestili i kako će savjetnik Premijera FBiH okrenuti leđa svom šefu a to se na kraju i obistinilo.

TRAGIKOMEDIJA: Lažnom pomoćniku Spahiću, Drljača prepustio ministarstvo i pretvorio ga u običan kupleraj!

JE LI SPAHIĆ VRATIO SREDSTVA KOJA MINISTARSTVO POTRAŽUJE?

Drljačinim rješenjem koje je tek sada postalo dostupno i to zahvaljujući nespretnosti samog Spahića, isti je morao vratiti 3.425,26 KM. Je li novac vratio ne znamo, ali znamo da je jedan od prvoosumnjičenih u aferi koja potresa ministarstvo a tiče se kriminala koje je zadokumentirala SIPA i predala Tužiteljstvu BiH na daljnje postupanje.

Jedno je sigurno, kako god završio mandat Veska Drljače, ostati će upamćen kao jedan od najsmiješnijih likova koji nas je smarao svojom pojavom na TV. A kamoli pričom za koju je najčešće trebao simultani prijevod.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});