fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO: Danijel Ivanković

FOTO: Mercedes C klase se zapalio i izgorio tijekom vožnje

Autor: D. Ivanković

ŠIROKI BRIJEG - Automobil Mercedes C klase danas se zapalio tijekom vožnje na Magistralnom putu od Mostara prema Širokom Brijegu. Vozilo je potpuno izgorijelo u mjestu Polog, u blizini restorana "Kod Cige", no na svu sreću vozaču i suvozačici nije ništa bilo, jer su automobil uspijeli parkirati uz cestu i izići vani.

“Jedna normalna, sasvim uobičajena vožnja i najedanput vidim na desnoj strani ispod haube gdje gori. Odmah sam parkirao vozilo pored ceste misleći da ću brzom intervencijom spriječiti daljnje širenje vatre, ali sve se odigralo jako brzo i nisam imao vremena reagirati” – kazao je za Dnevno.ba P.B. iz Širokog Brijega, mladić koji je upravljao vozilom koje se iznenada našlo u plamenu.

Brzo su se na mjestu nesreće okupili nekolicina mještana, kao i drugi sudionici u prometu, no mogli su samo nijemo promatrati kako vozilo nestaje u plamenu.

“Zvali smo i vatrogasce, ali evo još uvijek ih nema” – kazao nam je jedan mještanin kojih sat vremena nakon ovog događaja.

Pojavili su se vozila šlep službe i jedan Jeep za kojeg su okupljeni zakačili uništenog Mercedesa, međutim isti je toliko bio “priljepljen” za asfalt da ga je jako teško bilo pomaknuti. Sajla se samo odbila, no nakon nekoliko dodatnih pokušaja automobil je ipak, odnosno bolje rečeno njegovi ostaci, “nabačeni” na šlep službu i moglo se nastaviti s raščišćavanjem samog mjesta događaja.

“Vozilo sam kupio evo ima točno 9 dana, platio sam ga punih 10.000 maraka, jer sam dobio i dodatnu opremu kao što su nove gume i felge, ali evo kao što vidite nije se dugo kod mene zadržalo” – u svojoj nevolji se čak i našalio naš sugovornik, vozač i vlasnik Mercedesa koji je takorekuć u minuti izgorio do temelja.

Autor: D. Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});