fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Glasnovića napada štovatelj BruceLeea

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Na marginama velike političke borbe na izvanrednim parlamentarnim izborima u RH između HDZ-a i SDP-a odvijala se, jednako važna borba za hrvatski narod u BiH, za predstavljanje Hrvata izvan Hrvatske u Saboru RH. Po prvi puta, na ovim izborima general Željko Glasnović svojom Neovisnom listom uzdrmao je tu dominaciju, pa čak i zaprijetio osvajanjem dva od tri mandata za Sabor RH. Kada su to shvatili određeni politički centri, pokrenut je niz aktivnosti kako bi diskreditirali generala Željka Glasnovića i njegove najbliže suradnike, te na taj način spriječili da bude izabran u Sabor RH.

Hvala dragom Bogu, hrvatski narod, a napose branitelji koji su zajedno sa generalom Glasnovićem krvarili za slobodu hrvatskog naroda u BiH prepoznali su te pokušaje i shvatili od koga dolaze te nisu dopustili da istinski junak Domovinskog rata bude oklevetan u svom narodu. General je opet dobio najviše preferencijalnih glasova u XI izbornoj jedinici unatoč izbornom inženjeringu koji je napravljen gdje su god to mogli, što dovoljno govori.

Po nalogu SDB-KOS strukture, dan nakon izbora, javlja se “intelektualna i moralna vertikala” Hrvata iz Bosne i Hercegovine – Nino Raspudić da nekako proba omalovažiti tu veličanstvenu pobjedu i proziva legendarnog generala Željka Glasnovića zbog, po riječima tog “intelektualca”,platformaških otpadaka koji su bili na listi gen. Glasnovića. Štovatelj BruceLeea, Nino Raspudić, vjerojatno misli na Stanka Primorca Ćanu koji je sa 21 godinom starosti kao pripadnik HOS-a od ljeta 1991. godine branio Hrvatsku, a potom i BiH od velikosrpske agresije, što našem Nini nije padalo na pamet.

Reći će neki da je Nino 1991. bio maloljetan, pa nije mogao ratovati za državu i narod koju eto voli više i od generala Glasnovića, koji se iz Kanade vratio boriti za nju. Ipak, nije naš ljubitelj KungFua bio maloljetan 1993. g. kada je Hrvatska bila još uvijek okupirana, a Hrvati Bosne i Hercegovine, njegovog Mostara, ratovali na dva fronta. I tada ovaj veliki domoljub ostaje u sigurnosti zagrebačkog sveučilišta bruseći se za obračun sa onima koji srušiše državu koju je iznad svega volio.

Po povratku u BiH, nakon rata, Nino svoje javno djelovanje započinje napadima na sve što je bilo vezano za Herceg Bosnu i politiku koja je srušila Jugoslaviju te sačuvala Hrvate u BiH, a na svoj intelektualni način, podižući spomenik BruceeLeeu, narugao se svima koji su u to vrijeme podizali spomenike i obilježavali mjesta stradanja svojih prijatelja i suboraca.

Nije general Glasnović, kako to Nino reče imao besprijekoran ratni put samo u Tomislavgradu, već je general Glasnović ratovao na gotovo svim ratištima u BiH i na velikom broju ratišta u RH. Mali prst generala Glasnovića, Stanka Primorca i svih istinskih bojovnika HVO-a vrijede više nego štovatelj BruceLeea i svih ostalih intelektualnih prostitutki koje iz salona po nalogu Čolakove družine i njegovih pulena napadaju i omalovažavaju sve koji imaju hrabrosti suprotstaviti im se.

„Dragi“ Nino zanimljivo je da Vi niste našli niti jedan ovaj pozitivni argument i razlog da u vrijeme predizborne kampanje generala Željka Glasnovića za HR sabor napišete nešto afirmativno za našeg generala i time date svoj doprinos razbijanju koncepta jednoumlja koji je na sceni evo već 26 godina, i koji je odgovoran što su Hrvati sa 12 zastupnika svedeni na 3. Također, događa se egzodus Hrvata u BiH, a Vi mudro i razborito šutite. Ali ste našli razloga da pokušate oblatiti njegove suradnike i diskreditirate ovo BLISTAVU pobjedu gdje je tvoja mašinerija poražena a političkiprotivnik nokautiran.

„Dragi“ Nino, znate li Vi, takav kakav jeste čovjek, kad budala ubaci kamen u bunar, 12 mudraca treba da ga izvadi. Zapitajte se jeste li možda Vi ta intelektualna prostitutka koja je ubacila kamen u bunar da zamuti čistu i bistru vodu ove veličanstvene pobjede?

Izborni stožer generala Željka Glasnovića

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});