fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MILANOVIĆ na presici Banožića nazvao novim nadimkom

Autor: Dnevno.ba

Predsjednik Zoran Milanović održao je presicu tijekom koje je ministra obrane Marija Banožića nazvao novim nadimkom.

Nakon što su ga upitali o opremanju kopnene vojske, Milanović je odgovorio: “Pitajte Jaglaca, Plenkovićevog ministra, ništa se ne radi.”

Isti nadimak upotrijebio je i kasnije kada je govorio o cifri koja je izdvojena za kupnju Rafalea, prenosi Index.

“Cifra koju smo svi mi razmatrali i govorili o njoj bila je milijardu eura minus deset milijuna. Naravno, i tada, uz tu cifru je kasnije naprasno prekinut program opremanja kopnene vojske. Nakon godinu dana najave političke parade, govora Plenkovića i Jaglaca, bez ikakvog obrazloženja vojsci”, zaključio je.

Podsjetimo, Milanović je pričao i o tome zašto nije bio pozvan na ručak s Macronom.

“Ja sam smetao Plenkoviću, to uopće ne uzimam za ozbiljno, nego mi je zabavno. Nije me zvao jer imam pretamno odijelo. Ali ne zamjeram mu to. Nisam odbio ugostiti Macrona, nego je to prepušteno jer sam vidio koliko to Plenkoviću znači. Predsjednika neke države voditi na ručak u neki hotel, meni je neugodno. Ide se u restorane. Mogao je otići u Tač, to je zajedničko mjesto okupljanja i meni i njemu. Vidim ja, čovjek me nije pozvao, a zvao je moju šeficu protokola. To su te uličarske fore, valjda nas je htio posvađati”, rekao je.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});