fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OTVORENO PISMO IVANA ŠEKELJE JOZI IVANČEVIĆU: Plašite vuka ovčjom kožom!!!

Autor: Ivan Šekelja / Dnevno.ba

PROZOR/RAMA - Veleštovani i svemoćni vladaru kao što se vidi, na opaku ostajete putu od zla ne odustajete!!! Zloupotrebljavate položaj i ovlasti, kršite zakon o proračunu, smišljate prijevare, podvale i obmane! Umjesto da se kriminalizira i progoni Vas koji uništavate najvrijednije ramske resurse, Vi pokušavate kriminalizirati one koji o tom progovaraju.

Dok sam jučer, 29.listopada kao gost pratio 32. sjednicu općinskoga vijeća Prozor-Rama dobio sam informaciju da je u moje Ministarstvo (Ministarstvo obrane BiH) stigla prijava protiv mene od strane Vas veleštovani vladaru ramskog teritorija. Mogu Vam slobodno kazati da ste „promašili ceo fudbal“ ili kako je moj pokojni djed znao reći „plašite vuka ovčjom kožom.“

Dakle, prijava protiv mene od strane Vas, svemoćni vladaru za „posebno neprimjereno i drsko postupanje, širenje mržnje, širenje nepovjerenja u službene institucije Bosne i Hercegovine i da sam na internet portalu prozorama.com u više navrata objavljivao iznimno uvrjedljive tvrdnje koje se odnose na rad Općinskog načelnika i suradnika, Općinskoga vijeća, spominjao korumpirani sustav i slično“.

Vjerujem da su ove tvrdnje za Vas uvrjedljive i da sam nedaj Bože na Vašem mjestu pobjegao bih glavom bez obzira! Kakve god Vam se se moje tvrdnje činile, nakon svega ovoga mogu u punoj materijalnoj, moralnoj i kaznenoj odgovornosti, imirne i čiste savjesti konstatirati, da čvrsto stojim iza svake svoje izgovorene i napisane riječi. Uvjeren sam, da ste sigurno znali koja je prava adresa prijave protiv mene, ukoliko sam iznosio nedaj Bože„uvrjedljive tvrdnje, laži i klevete.“

Uz pomoć mojih bivših kolega iz Ministarstva obrane, a sada Vaših savjetnika na smiješan način me pokušavate zastrašiti da bi možda mogao ostati bez posla!!! Taj film sigurno nećete gledati! Ja posla imam u izobilju! Već jutros sam dobio punu podršku od svojih kolega pravne struke, za besplatno ukoliko bude trebalo pravno zastupanje. Budući da sam na vašu žalost, već najavio sporazumni raskid ugovora sa svojim poslodavcem, Ministarstvom obrane BiH kako bih u punom kapacitetu i bez ikakvih ograničenja mogao raditi za opće dobro svoje lokalne zajednice kao i za dobro svoje domovine Bosne i Hercegovine. Koliko samo vremena treba proći, tekstova napisati, napada izdržati, razgovora obaviti, izgubiti energije i uvjeravanja, i slično kako bi se prihvatila nesporna istina o bezočnoj pljački ramske populacije?

Moje djelovanje i razmišljanje bilo je u interesu Vaše korekcije prema općem mišljenju i razmišljanju ramske populacije, razumnom bi uvijek bila pomoć na kojoj bi se trebalo uljudno i s osmijehom zahvaliti i prihvatiti. Vaši obrambeni argumenti su uglavnom bili, šta ti pričaš, krademo, tužite nas!!! Umjesto zahvale na izgovorenim i napisanim riječima i pokazanoj hrabrosti na pozornici u ovim teškim vremenima za Ramu od Vas dolaze (da nisu žalosni bili bi smješni) pokušaji zastrašivanja i upiti zašto baš sada, zašto javno, zašto u kampanji, zašto baš Šekelja, tko stoji iza njega, tko ga financira, tko mu piše i sličnih zašto i tko opravdavajući vlastiti otklon od neminovnog.?

Neminovnost koja se tražila od Vas ne može doći sama po sebi već se uvijek trebala i treba poticati prepoznatljivim odlukama i postupanjima u kojima se vidi širi interes, a ne samo Vaš i nekoliko pojedinaca oko Vas. Vaše odluke su nezakonite, zle i diktatorske koje se manifestiraju kroz zabranu prosvjeda, gašenje prijenosa sjednica OV-a na Radio Rami, gašenje Veterinarske stanice i Gradske ljekarne, osnivanje Javnih poduzeća koja uništavaju privatne poduzetnike, zamračivanje općinskoga proračuna, uhljebljivanje nepotrebnog kadra u Javne ustanove, poglavito u Dom zdravlja čiji problemi i dugovi ovih dana isplivavaju na površinu.

Veleštovani i svemoćni vladaru kao što se vidi, bezakonje smišljate, na opaku ostajete putu, od zla ne odustajete!!! Sve ostale kalkulacije su apsolutno neprimjerene i dio su velike sebičnosti i pohlepe Vas i nekoliko pojedinaca oko Vas koji isključivo tražite vlastito mjesto pod suncem ne mareći za demografski i gospodarski slom Rame koji ste upravo Vi prouzročili! Da budem iskren očekivao sam Vašu tužbuprotiv mene za klevetu i da na ročište dođem sa koferom dokaznog materijala kako bi dokazao da su moje tvrdnje istinite. Budući da ste i sami toga svijesni da ne klevećem i ne iznosim laži pa iz toga razloga i ne podižete tužbu već se spuštate na razinu prijevare i podvale.

Stoga, već idući tjedan podnosim kaznenu prijavu protiv Vas, ne u Ministarstvo, već na pravu adresu (tamo gdje se „kisele“ protiv Vas već podnesene prijave teške nekoliko stotina tisuća maraka) za nezakonitu isplatu u 2018. godini nekakvoj udruzi „prokrug“ u iznosu od gotovo 40 tisuća maraka! A nakon toga ide prijava za isplatu Alkarskom društvu u Sinju RH, pa isplata NK Omiš RH, itd, itd.

Zato veleštovani vladaru možete očekivati od sada pa u buduće, „svakog tjedna prijava jedna“!!!

Ili čim prije podnesite ostavku kako bismo uspostavili demokratske standarde poslovanja i uvjete življenja koji će nam svima omogućiti dijalog, tako da oni koji budu najuvjerljiviji poduzmu ostvarenje svog programa na principima nepristranosti, transparentnosti, ekonomičnosti, učinkovitosti i odgovornosti, što će nam pružiti beskraj novih mogućnosti i izazova.

Vjerujem da su ovo zadnji trzaji Vas kao ramskoga vladara!

S poštovanjem,

Ivan Šekelja

Autor: Ivan Šekelja / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});