fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Radončićev “stručnjak za namještanje” lutrije i ove godine mulja s raspodjelom!

Autor: K. Lovrić / Dnevno.ba

SARAJEVO - Bez obzira na činjenicu da se, zbog prošlogodišnje sumnjive dodjele sredstava Lutrije BiH u iznosu većem od 2 milijuna KM, uskoro očekuje podizanje optužnica protiv Veska Drljače i nekoliko uposlenika njegovog ministarstva, i ove godine će izgleda biti "repriza" lopovluka.

Kako smo već pisali, po nalogu Tužiteljstva BiH SIPA je izuzela obimnu dokumentaciju iz koje je vidljivo da su sredstva u iznosu većem od 2 milijuna KM, podijeljena po stranačkim naputcima iz “tornja”, na najblaže kazano kriminalan način. Detalje i aktere ovog kriminala smo već detaljnije detektirali u tekstu od 02.02.2018.godine.

http://www.dnevno.ba/vijesti/sipa-ceslja-radoncicevu-drljacuco-milijunske-muljaze-u-drljacinom-ministarstvu-130849/

Javna je tajna da je u ministarstvo prije više od dva mjeseca, stigao dopis sa nalogom da se, do okončanja istrage, članovi komisije koji su osumnjičeni da su lani “zamračili” više od milijun KM, izuzmu od imenovanja u bilo kakve komisije koje se tiču raspodjele sredstava Federalnog ministarstva rada i socijalne politike. Međutim, Drljača je ignorirao spomenuti dopis i ove godine u komisiju imenovao iste aktere prošlogodišnje “ti meni, ja tebi” raspodjele sredstava, dvojicu svojih pomoćnika, Spahića i Jonjića.

Od Radončića nas ništa ne može i ne treba iznenaditi. Pouzdamo znamo da je, saznavši za istragu o prošlogodišnjem kriminalu oko podjele sredstava, pitao Drljaču: “Gdje ti je milijun KM od Lutrije”? I sve je završilo na tome, ujeo tornjak magare i nikome ništa.

Drljača treba Radončiću jer Srbe i Hrvate u Sarajevu treba svijećom tražiti. A valja izaći na izbore s “multinacionalnim” listama. Kako bilo, Drljaču je bolje dva puta izgubiti nego jednom naći.

Jedno je sigurno, Radončić može voditi u naručenim anketama svojih izmišljenih “renomiranih agencija”. Uz Dljaču, Spahića i slične, ma koliko se propinjao na zadnje noge unaprijed slaveći izbornu pobjedu, njegova politička propast je izvjesna. A s političkom, neminovno, dolazi i do raspada imperije koju je, eto kao, mukom stekao.

Autor: K. Lovrić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});