fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Facebook screenshot

POTRESENA MERI CETINIĆ: ‘O mojoj kćeri su objavili tekstove pune neistine! To je neka sasvim druga osoba’

Autor: Dnevno.ba

Zbog svega se oglasila na Facebooku kako bi demantirala medijske objave koje govore o smrti njene kćeri, Ivane Burić, koja je preminula u 44. godini. Otkrila je što je sve bilo krivo napisano i o kome su zapravo pojedini mediji izvještavali.

Tek što je smogla snage pogledati što su mediji pisali o nedavnom gubitku njene kćeri, jednoj od naših najpopularnijih pjevačica i skladateljica uslijedio je novi šok. Meri Cetinić šokirala se tekstovima u kojima kaže, stoji cijeli niz neistina.

Zbog svega se oglasila na Facebooku kako bi demantirala medijske objave koje govore o smrti njene kćeri, Ivane Burić, koja je preminula u 44. godini. Otkrila je što je sve bilo krivo napisano i o kome su zapravo pojedini mediji izvještavali.

Novinarsko neznanje ili zlonamjernost?

“Jako mi je žao i tužno je da neki mediji koriste moju obiteljsku tragediju za objavu tekstova koji su puni neistine. Zadnjih dana, kad sam smogla nešto snage, naišla sam na tekstove koji govore o sasvim drugoj osobi, a ne o mojoj kćeri. Moja kći Ivana Burić nije imala multiplu sklerozu, nije bila udata i nema djece. Ivana Cetinić o kojoj pišu u tekstovima, majci četiri djece je neka sasvim druga osoba, meni nepoznata. Žao mi je te obitelji što prolaze takve neugodnosti zbog novinarskog neznanja ili zlonamjernosti”, napisala je.

Podsjetimo, glazbena diva se prije tri tjedna suočila s nezamislivom tragedijom, gubitkom kćeri koja je preminula nakon kratke i teške bolesti.

“S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor…činile su naš život sretnim, prepun ljubavi…”, započela je svoje obraćanje popularna glazbenica.

“Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno… Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama……a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu… Tvoje stotine puta ponavljano “mami, I love you” odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi……”, napisala je Meri, a stotine pratitelja izrazile su joj sućut i podršku.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});