fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Darko Tomas / CROPIX

Užas u Zagrebu! Muškarac pucao u ženu: ‘Sin je izletio na balkon i vikao upomoć’

Autor: Dnevno.ba

U Zagrebu je rano jutros došlo do pucnjave u kojoj je jedna ženska osoba ranjena, dok je napadač priveden i nalazi se u policijskim prostorijama.

Jutarnji list javlja kako traje opsadno stanje u sjevernom dijelu Livadićeve nadomak zagrebačkog Kvatrića. Policija je blokirala dio ulice i ogradila policijskom trakom te ne propušta vozila ni pješake.

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

Iz PU zagrebačke potvrdili su da je došlo do pucnjave

“Dana 5. travnja oko 7.25 na području Maksimira u stanu je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja koje je ozlijedio članicu obitelji. Policijski službenici ozlijeđenu su izvukli iz stana i pružena joj je liječnička pomoć”, javila je policija.

Policijski službenici ozlijeđenu su ženu izvukli iz stana, a pružena joj je liječnička pomoć. Nažalost, prema najnovijim informacijama policije žena je preminula u bolnici.

24 sata imaju izjavu čitateljice koja se u trenutku kad se začuo pucanj taman parkirala u toj ulici.

“Parkirala sam u toj ulici kad sam u 7.19 čula pucanj. Sin je izletio na balkon i počeo je vikati: ‘Upomoć, upomoć! Zovite policiju!’. Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vrijeme, a kad je stigla je ogradila ulicu i rekla nam je da se udaljimo s mjesta događaja”, ispričala je svjedokinja.

Stravične scene u Zagrebu, sin ubio oca, policija ga morala svladati

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});