fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Federalni parlamentarac tražio seksualne usluge u zamjenu za zaposlenje

Autor: Dnevno.ba

CAZIN - U javnost je „procurio“ video na kojem delegat Doma naroda Parlamenta FBiH i generalni tajnik A-SDA BiH Admir Hadžipašić iz Cazina, traži seksualne usluge od nepoznate ženske osobe, kako bi joj osigurao zaposlenje, piše Faktor.ba.

Dio razgovora koji su još 2013. godine, sudeći po datumu na snimci, vodili Hadžipašić i nepoznata ženska osoba objavljen je na blogu Asima Kambera.

Na snimku se jasno čuje kako žena pita što to ona treba uraditi kako bi dobila zaposlenje i treba li seksualno općiti sa njim. Hadžipašić, kojem se na videu jasno vidi i lik, odgovara potvrdno, a iz razgovora se čuje kako od dame traži i “redovne” seksualne usluge.

Ona ga potom pita, gdje bi to obavili ako ona na to pristane, a Hadžipašić odgovara da može i “odmah ovdje”. A potom joj je ponudio i druge mogućnosti.

Nakon razgovora, on nasrće na ženu, ali mu ona odgovara da najprije želi da se dogovore o svemu.

Također je pitala i za “garancije” nakon čega joj on upućuje vulgarne riječi.

Hadžipašić je za „Faktor“ kazao kako ne razumije otkud i kojim povodom je objavljen snimak iz slučaja koji je sudski okončan još prije pet godina.

„Radi se o isječku koji je izvučen iz konteksta. Postoji pravosnažna presuda u vezi sa tim slučajem. Akteri koji su to pripremali osuđeni su pravomoćno zbog ucjene i montaže tog snimka koji zapravo traje 20 minuta. U cijeli slučaj je bilo uključeno nekoliko osoba, a dvoje ih je osuđeno u vezi sa tim. Oni su priznali što su učinili i mislim da su dobili jednogodišnju uvjetnu kaznu“, kazao nam je Hadžipašić.

Istaknuo je kako se objavom videa pokuša njemu naudit, jer se na kompletnom snimku jasno vidi i čuje da je na kraju rekao da ništa ne želi sa tom osobom, te da se, kako kaže, zapravo radilo o šali.

Video možete pogledati OVDJE.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});