fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Tko se sve kobne noći nalazio u toj kući u Banjoj Luci, kada je tko ušao?

Autor: Slobodan Vasković (blogger)

BANJA LUKA - Nije mi cilj da ikoga izravno optužim za ubojstvo/učešće u njemu/njegovo prikrivanje, ali je ponašanje dijela Vrha MUP-a RS u tolikoj mjeri neprofesionalno, prepuno grešaka, rupa u radnjama i izjavama, (svjesno) amatersko, vrlo manipulativno…, u jednom dijelu i morbidno…, da stvara orgoman broj sumnji u njihovo djelovanje i nekolicinu pojedinaca iz vrha te institucije teško kompromitira.

Isto tako nije mi cilj da za bilo što optužim vlasnike Kuće, jer ne bi bilo preveliko iznenađenje da su i oni, na neki način, možda predmet manipulacije.

Na njih i njihovu Kuću ukazano je iz MUP-a RS i to je bitno naglasiti. Na taj način, oni su dovedeni u žižu interesiranja, tako da bi i njihov primarni cilj trebalo biti razjašnjenje dešavanja u i oko Kuće.

Cilj mi jeste učiniti sve da se ovaj slučaj razriješi i da se utvrdi točan način smrti Davida Dragičevića – da li je pretučen, pa bačen u vodu, gdje se udavio, da li je pretučen pa udavljen u vodi ili je sve samo splet tragičnih okolnosti (iako je ova treća mogućnost sada već samo u domenu teorije); Cilj mi jeste da se utvrdi točno vrijeme smrti; Cilj mi jeste da se utrvdi težina povreda nanesenih Davidu i mehanička sredstva kojim su one nanesene. I tko mu ih je nanio i zašto.

David Dragičević imao je samo 21 godinu, postoje opravdane sumnje da je ubijen, zbog toga se nikako ne smije dozvoliti da se ovaj slučaj bez detaljnog razriješenja i preciznih objašnjenja svih spornih činjenica adaktira.

Snimci nadzornih kamera: Tri osobe ulaze u navodno opljačkanu kuću kobne noći kada je David Dragičević nestao (29.03.2018.).

02. sata i 52 minute – Klip 1 pokazuje vrijeme kada je Osoba, za koju u MUP-u RS tvrde da je David Dragičević ušla u kuću u ulici Velibora Janjetovića Janje 11, u naselju Lauš u Banjaluci.

02 sata i 56 minuta – Klip 2 pokazuje vrijeme kada je osoba NN1 (za koju mediji tvrde da je vlasnik kuće) ulazi u nju.

03. sata i 09. minuta – Klip 3 pokazuje vrijeme kada osoba NN2 (za koju mediji tvrde da je brat vlasnika kuće) ulazi u nju.

03. sata i 42 minute – Klip 4 pokazuje vrijeme kada osoba, za koju u MUP-u RS tvrde da je David Dragičević, izlazi iz kuće u ulici Velibora Janjetovića Janje, u naselju Lauš u Banjaluci.

Ovi snimci više nego jasno demantiraju Darka Ilića, načelnika Uprave za organizirani kriminal, da je David Dragičević, kobne noći, provalio u kuću.

Ilić je prešutio da su osim osobe (za koju je ustvrdio da je David) ušao još bilo tko u Kuću. A snimci jasno pokazuju da su tri osobe ušle u kuću u svega 17 minuta.

On je, na pres konferenciji, održanoj 26.03.o.g., samo naveo vrijeme kada je, kako je rekao, David ušao u kuću i kada je iz nje izašao. A nije ni riječju spomenuo i druge dvije osobe. Ni Ilić niti bilo tko drugi iz MUP-a RS.

Ilić, ali i kompletan vrh MUP-a RS, moraju javnosti objasniti zbog čega i dalje šute o ovim izuzetno bitnim detaljima, koji ruše njihovu postavku da je David u kuću ušao da pljačka. Jasno je da nije.

Moraju dati odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja, koja se nameću nakon dokaza da su kobne noći u toj kući bile tri osobe, a ne samo David, kao i što se u dešavalo u kući tijekom tih 50 minuta.

Na ta pitanja mora odgovore dati i Okružno tužiteljstvo Banjaluka.

Autor: Slobodan Vasković (blogger)
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});