fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Najčešće laži koje muškarci koriste da dođu do seksa

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Mnogi muškarci kada trebaju nagovoriti ženu na akciju u spavaćoj sobi služe se moto da cilj opravdava sredstvo. Žene ponekad misle da ne poznaju dovoljno muškarca, ili nemaju tog trenutka zaštitu kod sebe, a ponekad jednostavno nisu raspoložene za seks.

Međutim, to su sve razlozi na koje se muškarci baš mnogo i ne obaziru. Zbog toga izgovaraju ove male laži nadajući se da će žena pokleknuti.

“Ti samo budi mirna, ja ću te malo maziti”, gotovo da je ova rečenica sigurna karta za prolaz. Većina žena će uzvratiti maženje, a nakon toga sljedeća postaja je seks.

“Samo ćemo se grliti”, često izrečene riječi muškaraca, koji računaju da će se žene rastopiti nakon malo nježnosti, a njihov “ne” pretvorit će se u “da”.

“Stavit ću ga samo malo”, a sigurno je da neće. U njegovoj glavi “samo malo” se ne računa kao seks, a nada se da će i žene tako razmišljati. Ako žena pristane, jasno mu je da je dobio zeleno svjetlo.

“Volim žene koje su sigurne u sebe kad je riječ o seksu”, izjava je kojom sigurno muškarac neće misliti da je žena laka zato što je spavala s njim na prvom spoju. Naprotiv, ona je samo sigurna u sebe i svoju seksualnost. Glupo je čekati, uvjerava on, ali nakon što dobije ono što želi, postoji šansa da mu prestane biti zanimljiva.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});