fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Pružio sam djevojci oralni seks, pa usred svega sam shvatio da me vara!

Autor: Dnevni avaz

LONDON - Iskustvo koje donosimo sigurno je jedno od najgorih mogućih načina da saznate da vam partner nije vjeran.

Naime, na Redditu se nedavno pojavio momak koji je riješio da svoje sumnje podijeli sa forumašima, a njegovo pitanje glasi ovako:

– Moja djevojka se u posljednje vrijeme često viđa sa svojim prijateljem iz djetinjstva. Nisam imao nikakav problem sa tim, ali posljednjih par puta se dogodilo da tamo provede po cijeli dan, a dođe kasno uvečer. Prošli tjedan je otišla kod njega da gledaju filmove i kući je došla u ponoć. Pozdravili smo se i normalno razgovarali. Kada sam joj prišao u namjeri da iniciram seks, raspoloženje joj se sasvim promijenilo. Međutim, nisam odustajao i nastavio sam da je ljubim, pa se prepustila. Ipak, pokušala je da odbije i predigru i moje insistiranje da joj pružim oralni seks, ali ipak nisam odustajao. Tu stvari postaju ozbiljne, jer su i miris i ukus njene vagine bili čudni i potpuno drugačiji. Veza nam traje četiri godine, a seks nam je redovan tako da mogu da primijetim kada je nešto čudno, a ovo definitivno jeste. Ukus je bio gorak, a primijetio sam da je njoj strašno neprijatno što sam uopće počeo sa oralnim seksom, što je također čudno jer nam je to sastavni dio seksa, i nikada se nije bunila. Kada sam osjetio i taj ukus i miris, sklonio sam se od nje. Da li to znači da je imala seks sa tim tipom? – pita ovaj momak.

I dok su se forumaši složili da mora biti da je u pitanju prevara, neki su otišli toliko daleko da su ga optužili da je silovao djevojku jer ju je natjerao na taj oralni seks.

Momak je riješio da sačeka i neki dokaz. a to je uradio na sljedeći način:

– Opet je otišla kod njega, a ja sam riješio da joj provjerim Facebook i mail, jer imam osjećaj da nešto zaista nije kako treba. Našao sam par prepiski, i da skratim priču, vara me. Na početku priče su razmijenili svoje gole slike, a onda su krenuli da se viđaju. Uz sve to, planira da me ostavi i da se useli kod njega. Sve sam joj rekao kad je došla, svađala se sa mnom i urlikala. Pitao sam je i da li je imala seks sa njim prethodnu noć i rekla je da jeste, ali sa kondomom. U to ne vjerujem jer znam da je na piluli, tako da svakako moram da odem da se testiram na spolne bolesti. Zgrožen sam, šokiran i uništen. Ne mogu da vjerujem kroz što prolazim. Dao sam joj rok od jednog dana da se iseli. Poslije četiri godine veze, priredila mi je ovo.

Autor: Dnevni avaz
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});