fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Anđelo Kvesić srušio svjetskog prvaka, odlični i ostali članovi KK Hercegovina na Grand Prixu u Zagrebu

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Zaista predivan rezultatski dan za karatiste Hercegovine. Još su jednom potvrdili da odricanje i rad uvijek donosi dobre rezultate.

OPEN KATEGORIJA

Anđelo Kvesić osvojio je zlato nakon 6 teških mečeva. Posebno valja istaknuti borbu sa svjetskim prvakom Sajadom Genjazadahom (IRAN) kojeg je Anđelo pobijedio 4:3. Bila je to prava borba karate majstora. U finalnim borbama pobijedio je i klupskog kolegu Logarušića te reprezentativnog kolegu Mrvičića iz Hr.Dragovoljca.

Zaista impresivan rezultatski niz Anđela nakon 3.mjesta na Svjetskom prvenstvu. Ovo je samo potvrda kvalitete i motiv za daljnji rad. Osim pehara Anđelu je pripala i novčana nagrada od 2000 eura!!

Marijan Logarušić morao se zadovoljiti 4.mjestom u open kategoriji što je fantastičan rezultat s obzirom da je Marijan borac iz lake kategorije. Iznimno raspoložen Marijan pobjedio je u kvalifikacijama viceprvaka Europe Deviva iz Italije te reprezentativnog kolegu Mrvičića sa atraktivnim nožnim tehnikama i iznimnom borbenošću. Jedan bod ga je dijelio od 3. mjesta no za utjehu je osvojio 4. mjesto i 250 eura.

Ivan Kvesić dobro je krenuo no umor iz kvalifikacija u kategoriji U21 ipak je bio presudan te je izgubio u 3.kolu od Bugara.

REZULTATI PO KATEGORIJAMA

Ivan Kvesić 1.mjesto U21 +84 kg. Ivan je dominantno prošao kategorijom prikazavši atraktivan karate i zasluženo osvojio zlato. Pobijedio je u svih 6 borbi i nije stao do zadnjih sekundi svake borbe. Ovo je Ivanov oproštaj od ml.seniora te ga je okrunio vrhunskim rezultatom.

Ivan Martinac 2.mjesto U21 -75kg. Martinac je imao 6 teških mečeva te je prikazao odličan karate, od zlata ga je dijelilo malo sportske sreće. Dobra najava za U21 Europsko prvenstvo koje se održava u bugarskoj Sofiji.

Lucija Čatlak 3.mjesto U21 -61 kg. Lucija je dobro krenula sa borbama da bi izgubila u polufinalu te je svoj prolaz do medalje morala tražiti kroz repasažne borbe. Odlučno i hrabro je krenula i osvojila broncu. Pokazatelj koliko Lucija vrijedi i da je tek mali korak dijeli od velikih medalja.

Magdalena Vajda 1.mjesto učenice iznad 44 kg.
Max Fajerbach 1.mjesto učenici iznad 46 kg.
Mario Giunio u kadetima +70 kg izgubio 3. kolo.
Tomislav Fajerbach u juniorima -68 izgubio 4.kolo.
Katarina Lehman izgubila za treće mjesto U21 -68kg
Tina Marić U21 -61 kg izgubila u borbi za treće mjesto
Nakon 6 odličnih borbi Katarina Jeličić izgubila u borbi za 3.mjesto u uzrastu juniorki.

“Na ovakvom iznimno jakom turniru gdje je nastupilo 2108 natjecatelja iz 24 zemlje veliki je uspjeh proći kolo, a tek osvojiti medalju bilo kojeg sjaja pokazatelj je kvalitete. Naši rezultati pokazuju da jedino sustavan, kvalitetan i stručan rad je jedini ispravan način stvaranja rezultata” – priopćili su iz KK Hercegovina.

Trenerski stručni tim: Vučić D; Vučić M; Bešenić, Vujičić je iznimno zadovoljan prikazanim.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});