fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Dujšebaev: “Sretan sam, ali ne sto posto, mađarski rukomet u mom je srcu. Nagy, Gergo i ostali moji su prijatelji”

Autor: Sportmet.hr

KOLN - Nevjerojatna utakmica finala Lige prvaka. Veszprem je dominirao, imao prednost od devet golova, svi su mislili da je utakmica gotova, ali Kielce se vratilo u igru u posljednjih 15 minuta. Nakon toga produžeci pa penali i na kraju su više sreće imali Poljaci…

Razočaranje na licima Veszpremovih igrača nije se moglo sakriti. Neki su plakali, neki su se pokrili po glavi, neki su smogli snage da zaplješću svojim navijačima sa suzama u očima. Veszprem titulu prvaka Europe sanja jako dugo, a snove im je srušilo Kielce i Julen Aguinagalde za 39:38.

Strateg Kielcea, Talant Dujšebaev bio je i malo tužan. “Mogu reći da su moji igrači moji heroji. Borili su se, vjerovali u ovu pobjedu. Mogu biti ponosan što smo pobijedili jednu ekipu poput Veszprema. S jedne strane mi je žao jer su oni moji prijatelji, Nagy, Gergo i ostali. Mađarski rukomet dio je mog srca. Sretan sam, ali ne 100 posto. Veszprem je bio bolja ekipa 48 minuta, igrali su bolje, ali moji igrači imali su karaktera i pobjeda je 100 posto zasluga mojih igrača”, rekao je Dujšebaev.

Teško je bilo sastaviti nekoliko rečenica, no Xavi Sabate nakon ovakve propuštene prilike.“Tužan zbog svojih igrača i navijača”, čestitao je Kielceu i nastavio: “Mislim da smo igrali na visokom nivou 45 minuta, ali nakon toga nismo bili dobri u napadu. Nismo pobijedili u posljednjih 15 minuta zbog napada, ne obrane. Njihovi golmani su bili jako dobri, obranili ključne lopte u ključnim trenucima, ali utakmica traje 60 minuta, a ne 45. Čestitam svim svojim igračima koji su odradili dobar posao, tužan sam zbog njih jer mislim da su zaslužili, a isto tako i zbog navijača”, rekao je Španjolac.

Igrači baš nisu bili rječiti, što zbog veselja i uzbuđenja, što zbog razočaranja. “Bili smo devet golova u zaostatku, Veszprem je igrao dobro, kontrolirao igru i dogodio se neki prekid u njihovoj igri.

Ponosan sam na suigrače i na navijače koji su vjerovali u nas”, rekao jeTobias Reichmann, a Gergo Ivancsik nastavio: “Ne mogu ništa reći, teško je. Kielce je odlična ekipa. Ne znam što nam se dogodilo u posljednjih 15 minuta, nismo mogli zabiti. Hvala svima koji su nas podržavali”.

Autor: Sportmet.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});