fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Rukometaši Zrinjskog doveli darka Martinovića za pohod na trofeje u ovoj godini

Autor: ScSport.ba

MOSTAR - Rukometaši Zrinjskog spremni dočekuju nastavak sezone te najavljuju kako će 2017. godina u Mostaru biti godina rukometa.

“Više nego smo zadovoljni rezultatom u prvom dijelu sezone. Imamo dobru poziciju za nastavak sezone, kako u prvenstvu, tako i u Kupu. Želimo da godina 2017., u kojoj HMRK Zrinjski slavi 25. rođendan, bude godina rukometa u Mostaru i ako nam se ukaže prilika, pokušat ćemo jedan od trofeja donijeti u naš grad”, kazao je na konferenciji za novinare predsjednik kluba Vedran Škobić.

Mostarci su jesenski dio sezone završili na trećem mjestu Premijer lige BiH, posljednjem koje vodi u doigravanje za prvaka, dok su u kupu izborili nastupu četvrtfinalu.

Škobić je istaknuo kako će se uprava Zrinjskog, u slučaju plasmana na final four Kupa BiH, potruditi dobiti domaćinstvo završnog turnira.

Trener momčadi Zdravko Medić kazao je kako je poprilično zadovoljan dosada ostvarenim rezultatima, iako misli da je Zrinjski mogao osvojiti još više bodova u gostima da nije bilo problema s ozljedama Damira Džebe i Vedrana Delića.

– No, nećemo plakati za onim što je bilo. Ozljede su sastavni dio igre i idemo dalje. Maksimalno smo se pripremili za nastavak sezone, no nažalost došlo je do odgode početka prvenstva, ali nećemo dopustiti da nas to smete u našem naumu – poručio je Medić.

Tako će se derbi 14. kola Zrinjski – Vogošća, koji se trebao igrati 4. veljače, igrati u petak, 10. veljače, u dvorani na Bijelom Brijegu, s početkom u 18:30 sati.

Zrinjski će u proljetnom dijelu sezone biti jači za bivšeg bh. reprezentativca Darku Martinovića, koji se nakon tri godine stanke odlučio vratiti rukometu.
– Prije 13 godina otišao sam iz Zrinjskog i sada sam se odlučio vratiti. Još dok sam igrao u Švedskoj ozlijedio sam se i zbog toga sam napustio rukomet, ali to je sada iza mene. Odlučio sam se na povratak, iako sam svjestan da nakon tri godine pauze to neće biti nimalo lako, ali nadam se najboljem – kazao je 34-godišnji desni vanjski.

Trener Medić dodao je kako će Martinović svojim iskustvom biti od velike pomoći mladim “Plemićima”.

– Jako dobro će nam doći njegovo iskustvo i njegovo znanje. Nadam se da će on svoju mirnoću i rutinu prenijeti na mlađe igrače kada to bude najpotrebnije – dodao je Medić.

Autor: ScSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});