fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Danas je 20. mart, a u sali GV-a Zenica održava se performans “Sve je džaba, selo gori a češlja se baba!

Autor: Hasan Kreho

ZENICA - Kada je jedan naš sugrađanin pretraživao arhive u Dubrobvniku i pronašao datum 20. 03. 1436. kada se prvi put do sada pronađenim dokumentima spominje Zenica dovedena je do manipulacijom i ublehama do tog nivoa da se predstavlja kao kolektivna mentalna droga koja je potrebna svakom režimu da bi ostao što duže na vlasti u Zenici.

I da se mi, 90% običnih građana, trebamo veseliti i to još praznih džepova i stomaka?????

Šta današnji dan 20.mart 2018. (svake) godine znači čovjeku u Zenici koji se bori da preživi od svoje penzije ili plaće koju mu isplati poslodavc u Zenici kako hoće pa čak i jednu polovinu plaće u tvrdim bombonama.

Današnji performans ubleha i ludila ” SVE JE DŽABA, SELO GORI A ČEŠLJA SE BABA” služi da bi se svi prisutni smijali pred kamerama i objektivima fotoaparata i pokazali ushićenost u sali Gradskoga vijeća, samo je još jedan pokazatelj da je obični čovjek od istih “smijača” zapostavljen pa čak i zaboravljen.

Kako?

Istim građanima Zenice “Gradski sveci” plasiraju putem medija informacije koje stvaraju lažnu sliku o svim životno važnim stvarima.

Građani Zenice danas u 90% slučajeva žive lošije nego jučer i imaju lošije zdravlje nego jučer pa se postavlja pitanje što im znači 20. 03. svake godine?

Sajam ludila i ubleha, zar ne??????

Informacija o kojoj sam pisao medijima da se građanima Zenice godišnje preko računa za komunalne usluge nezakonito ukrade iz novčanika više od 3.000.000 KM (tri milijuna KM) tj. preko računa od istih onih političara na vlasti koji im danas poručuju slavite i veselite se jer danas je Dan Zenice.

Da nije žalosno bilo bi smiješno.

Građani Zenice moraju se probuditi iz zimskoga sna-hibernacije i pogledati istini u oči koju im svaki dan priopćavju građanski aktivisti na slobodnoj teritoriji-blog. 32.vijećnik jer mi nismo miljenici niti jednog režima pa i ovoga koji je sada na vlasti u Gradskoj upravi.

Dragi moji sugrađani u svom interesu mislite svojom glavom svakog dana pa i ovog 20. marta 2018. godine.

Autor: Hasan Kreho
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});