fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PORUKA REŽIMSKIM MEDIJIMA: Prosvjedi nisu otkazani i branitelji neće nikada odustati!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Savjet boračke/braniteljske Rezolucije obavještava ovom prilikom nekadašnje pripadnike Armije RBiH, HVO-a i MUP-a, svoje članove, građane i javnost da ne nasjedaju na propagandu i dezinformacije koje su počele kružiti režimskim medijima o tobožnjem otkazivanju prosvjeda zakazanim za 25. travnja ove godine.

Prosvjedi nisu otkazani i neće biti otkazani! Prosvjeda će biti!

Prosvjedi će se održati onako kako su najavljeni i zakazani za ponedjeljak u 9.00 sati ispred zgrade Vlade Federacije BiH u Alipašinoj ulici u Sarajevu. Klasičnim spinovima i propagandom u kojem prednjači Federalna Televizija (FTV) koja obmanjuje borce i građane, dakle javnost i svoje gledatelje, stavljajući se na raspolaganje režimu, a ne javnosti, dokazuju da su se unervozili zbog održavanja prosvjeda.

Nije im ni lako, treba ih razumjeti. Nije lako lagati javnosti i građanima BiH da u stotinama tih kako ih nazivaju temeljnih udruženja kojima upravlja sistem nema članstva. Postoje samo lideri kao čelnici tih udruženja, njihova bliža familija do trećeg koljena i poslušnici, svi zajedno ustoličeni i imenovani u političkim strankama i nitko više. Članstvo je zaobiđeno, o njemu ta udruženja ne vode brigu, spominju ih samo kao brojeve kako bi usisavali za sebe i svoje mentore 550 milijuna maraka godišnje.

Neka kažu javnosti decidno i doslovno koliko nekadašnjih boraca slovom i brojem stoji iza Udruženja koja pozivaju da se prosvjedi ne održe?

Neka daju na uvid evidenciju o ljudstvu u ime kojeg se predstavljaju ta bajna temeljna udruženja. Neće to iznijeti i neće dati. Razlog je jednostavan: ljudstvo i članstvo, boračka populacija ne stoji iza tih stranačkih udruženja nazvanih samo formalno kao temeljna braniteljska udruženja.

“Mi u Savjetu potpisnica Rezolucije ništa ne skrivamo i ne govorimo u fikciji, ne govorimo o ljudima kao brojkama i sredstvom za potkusurivanje i manipulaciju. Vidjet ćemo svi zajedno u ponedjeljak 25. travnja tko je u članstvu Savjeta potpisnica Rezolucije i koliko je ljudi uz ovu Rezoluciju koji će doći na prosvjede. Neusporedivo nas je više nego što nas prebrojava ministar Bukvarević i njegovi kupljeni komandanti i poltroni koji nas nazivaju neformalnom skupinom” – ističu iz Savjeta boračke/braniteljske Rezolucije.

“I pored klasičnih pritisaka i ucjena ljudima iz prevozničkih firmi da ne smiju davati autobuse za prijevoz boraca u Sarajevo na prosvjede, što je još jedan znak panike i zabrinutosti ovih sistema i režima, dolazak na prosvjede neće i ne može biti spriječen. I sami će se iznenaditi kada vide koliko nas je u ponedjeljak ispred zgrade Vlade Federacije BiH.

Naš skup na prosvjedu ima ogroman potencijal i snagu. Znaju to oni i zato su u panici. Naš skup ima po prvi put na jednom mjestu borce iz cijele Federacije BiH. Nekad sukobljene i konfrontirane, a danas prepuštene samima sebi i osuđene na jedinstvo i zajedničku borbu za svoja prava. Približilo nas je i ujedinilo to što je od nas sistem s ovim režimom napravio sirotinju, bogalje, bolesnike, očajnike, gladne ljude, ali ljude koji nisu izgubili dostojanstvo, nisu izguibili čast i nisu izgubili obraz.

Dođite svi na prosvjede u ponedjeljak, nemojte da vas uplaše i zbune njihove spletke i laži. Njihove maske su pale i u panici sada ne znaju što da rade i kako da se operu pred revoltiranim borcima i građanima ove zemlje. Podržite i vi prosvjede svojim dolaskom u ponedjeljak u 9 sati pred zgradom Vlade FBiH u Alipašinoj ulici u Sarajevu”.

ODUSTATI NEĆEMO NIKADA!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});