fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO: Gabriel Rossi/Getty Images)

Kakva dominacija Modrića: Bio je ključan ‘trezor’ u igri Reala

Autor: Dnevno.ba

Lionel Messi postao je predmet šačaTwittera zbog dominacije Luke Modrića
Trenutak kad Luka Modrić jučer rovari u obrani, dostiže Messija i sjajnim uklizavanjem anulira potencijalnu opasnost PSG-a na Santiago Bernabeuu postao je hit. Obrambena dominacija Luke u tom trenutku, kao i ona ukupna u veznom redu u odnosu i na Messija i na Neymara, plijeni pažnju korisnika ove popularne društvene mreže.

Fanovi su oduševljeni, a jedan od njih simpatično se dosjetio opisati prezentaciju Luke protiv Lea Messija, najboljeg nogometaša današnjice i dalje, bez obzira tko što rekao, ima li afinitete prema Kylianu Mbappeu ili nekom trećem…

“Breaking news. Policija je uhitila Luku Modrića zbog povezanosti s nestankom Lea Messija. Kažu da je patuljak posljednji put viđen držeći Luku Modrića za dres”.

“S 36 godina Luka Modrić je pokazao tko je i što je. Odlična uklizavanja protiv GOAT-a (Messija). Zaslužio je pobjedu.”

Real Madrid je tako slavio s 3:1 protiv PSG-a i tako prošao dalje u četvrtfinale Lige prvaka, a tamo će im se pridružiti Manchester City koji je odigrao utakmicu bez golova protiv Sportinga.

Nevjerojatno što je Real napravio u drugom poluvremenu. Potpuno su ugušili Parižane, koji kao da nisu vjerovali što se događa na terenu. Do kraja susreta je zaprijetio i naš Luka, dok je s druge strane Messi gađao iz slobodnjaka, ali je bio zamalo neprecizan.

Kakvu je utakmicu odigrao naš Luka govore njegove brojke, ali i reakcije nogometnog svijeta. Hrvatski kapetan je imao 88% točnih dodavanja te je u 88 navrata lopta bila u njegovu posjedu. Uputio je deset dugih lopti, a devet ih je pronašlo svoju metu. Osvojio je sedam duela na tlu, u četiri navrata je uzeo loptu igračima Reala, četiri lopte je presjekao. Asistirao je za drugi pogodak Benzeme, a imao je i jedan sjajan udarac lijevom nogom kada je lopta prohujala pokraj gola.

Modrić je odigrao cijelu utakmicu, nakon koje je dobio velike pohvale poznatog madridskog sportskog lista Marce.

“Bio je ključan ‘trezor’ u igri Reala, ali je jedva mogao uživati ​​u lopti koja je gotovo uvijek bila sigurna u nogama francuskih nogometaša. Pokušavao je iz daljine, ali nije imao sreće kao u subotnjoj utakmici protiv Real Sociedada. Bio je ključan za Madrid u drugom poluvremenu. Povijesni nogometaš”, napisao je ugledni list.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});