fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VINKO MARINOVIĆ: Nisu mi dovoljna dva Miloša, treba nam još pravih pojačanja!

Autor: R.I.

MOSTAR - Sjećanja na prošlu sezonu još uvijek su itekako svježa, ali Zrinjski je već jučer morao krenuti u pripreme za novu sezonu.

Odmor za Plemiće trajao je samo desetak dana, ali više nije ni mogao, budući da prva utakmica u novoj sezonu Vinka Marinovića i njegove igrače čeka vrlo brzo, odnosno već 2. srpnja. Nakon prijepodnevne prozivke, prvi trening Mostarci su odradili jučer u 18.30 sati. Opravdano su izostali vratari Ratko Dujković i Goran Karačić te ozlijeđeni Aleksandar Radulović, a brojka od 21 igrača na treningu sugerira nam kako Zrinjski još uvijek nije definirao kadar za sljedeću sezonu, piše Dnevni list.

Naime, Miloš Žeravica i Miloš Filipović neće biti jedina pojačanja, a novi dolasci će vjerojatno značiti i nove odlaske, bez obzira što rubrika “otišli” već sada broji desetoricu igrača.

“Ne, igrački kadar još uvijek nije definiran”, potvrdio je Marinović novinarima koji su ga strpljivo čekali do kraj prozivke na kojoj se igračima obratio zajedno s čelnicima kluba.

“Naši sljedeći potezi će ovisiti o dolascima, jer nemamo namjeru gomilati igrače. Cilj nam je dovesti još jednog ofenzivnog veznog igrača, kao i klasičnog napadača, a možda ćemo morati potražiti i još jednog centralnog braniča. U svakom slučaju, poznato je da nemamo puno vremena, ali prijelazni rok je ipak tek počeo i promjene će biti moguće sve do kraja istog” – dodao je Marinović, od kojeg su predstavnici mediji željeli čuti nekoliko riječi o Žeravici i Filipoviću.

“Žeravica je kvalitetan igrač, dobar tehničar kojega sam, naravno, jako dobro upoznao dok sam bio na klupi Borca. Filipović se, pak, dokazao u dresu Drine. On je u tom klubu igrao na istoj poziciji kao i Ivan Crnov kod nas, a poznato je da smo bez njega ostali”, nastavio je Marinović.

Njegove prve pripreme sa Zrinjskim bit će dosta specifične, jer prva europska utakmica Mostarce čeka vrlo rano. I dok Plemići s ranim početkom sezone imaju iskustva, budući da su prvo pretkolo Europske lige igrali i prije dvije godine, za Marinovića će to biti nešto novo.

“Prva utakmica nas čeka već za dvadesetak dana i jasno da će pripreme biti drukčije nego što bi bile da se pripremamo samo za prvenstvo. Ždrijeb prvog pretkola bit će jako važan, ali nema smisla da sada govorim o željama, jer je broj potencijalnih protivnika jako velik” – zaključio je Marinović.

Igrači na koje se (zasad) računa:

Ratko Dujković, Goran Karačić, Krešimir Bandić, Zvonimir Blaić, Ivo Zlatić, Pero Stojkić, Danijel Stojanović, Daniel Graovac, Anto Radeljić, Stjepan Radeljić, Viktor Šiljeg, Aleksandar Radulović, Miloš Žeravica, Oliver Petrak, Milan Muminović, Marin Vranjić, Deni Simeunović, Marin Galić, Vučina Šćepanović. Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Stevo Nikolić, Krešimir Kordić, Miloš Aćimović.

Autor: R.I.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});