googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Video koji se ne propušta: BATTLEDRIFT – Vaughn vs. Daigo

Autor: Klipmagazin.com

U međuvremenu dok nestrpljivo očekujemo novi nastavak Gymkhane s Kenom Blockom u glavnoj ulozi (očekuje se sljedeće godine s prilično posebnim reli Escortom druge generacije), jednako kao što smo nekada čekali nove epizode Top Geara krateći vrijeme uz Fifth Gear, Monster Energy pripremio je adrenalinsku video poslasticu koja je možda čak nadmašila legendarni serijal.

Radi se o prijateljskom odmjeravanju snaga dvaju automobila koje baš nikada ne bismo stavili bok uz bok, no ovdje čine više nego dobre partnere koji ispunjavaju svaki stilski dotjerani kadar lijepo kontroliranim bočnim prolascima.

Jedan od njih američka je utvrda mišića naziva RTR Ford Mustang, pogonjen 5,0-litrenim V8 motorom iz kojeg je izvučeno 550 KS, dok je drugi (očekujete Camaro ili Challenger možda?) talijanski supersportski Lamborghini Murcielago, koji zbog pogona na sve kotače i središnje smještenog motora nije baš prvi automobil koji padne na pamet kada se spomene riječ drift. Ovdje se pak radi o modificiranom primjerku posebno podešenom za bočno klizanje, što između ostaloga znači da se snaga šalje samo do stražnjih kotača. Nje ne nedostaje budući da 6,2-litreni V12 motor velikodušno daje 650 KS na raspolaganje.

Naravno, kako bi kreirali spektakularan video obračun u kojem navedeni strojevi pokazuju svoj puni potencijal, za upravljač su se smjestili iskusni drifteri. Mustangom upravlja Monsterov vozač Vaughn Gittin Jr., dok je maksimum iz egzotičnog superautomobila pokušao pronaći Japanac Daigo Saito. Mjesto radnje je propali i napušteni zabavni park ruske tematike koji se nalazi negdje u dalekom Japanu.

Autor: Klipmagazin.com
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});