Zvijer, ali samo izvana: Ovakav Jeep Wrangler još niste vidjeli

Autor: dnevno.ba

Jeep Wrangler u rukama Sterling Automotive Designa spreman je da izazove zavist gdje god se kretao.

Sterling Automotive Design proširio je blatobrane kako bi ovom Jeepu dao agresivniji izgled, dok novi prednji branik i maska ​​u boji karoserije čine lice malo suzdržljivijim. Prednju masku više ne čine klasične rešetke sa 7 okomitih linija, već tri vodoravne. Novi stražnji branik, prilagođena rezervna guma i crni naplatci zaokružuju vanjski tretman.

U unutrašnjosti se Wrangler može pohvaliti prednjim i stražnjim sjedalima tapeciranim u perforiranoj koži tvrtke, a prednja sjedala imaju i grijanje i hlađenje. Naslon za ruku, ručica mjenjača i još nekoliko sitnica također su prepravljeni u kožu, dok alkantara prekriva mnoga druga mjesta na kojima će vaša ruka vjerojatno odmarati.

Ispod haube nalazi se četverocilindrični 2,2-litreni turbodizel vezan za sva četiri kotača putem osambrzinskog automata, kao u većini Wranglera. Sterling navodi maksimalnu brzinu od 180 km/h.

Ovaj Wrangler trenutno se prodaje za nešto manje od 55 tisuća eura, a s obzirom na redovne cijene Wranglera ovo možda i nije toliko ekstravagantna kupovina kao što se čini.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI