fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Lana Jurčević: ‘U starosti ne bih voljela žaliti što nisam imala djecu, ali ne robujem godinama i običajima’

Autor: dnevno.ba

“Svi imamo iste stvari i iste probleme, ali imam osjećaj da preko svojih društvenih mreža trebam iskoristiti tu količinu ljudi koje imam da ih motiviram, da ih ohrabrim, da im srušim tu iluziju da smo mi iz nekog drugog svijeta”, objašnjava nam Lana Jurčević. Dodaje kako joj najteže pada kad joj netko napiše “Ja bi htjela imati život kao ti” ili “Ja bi htjela biti kao ti”. Kako kaže, onda s takvim ljudima uđe u razgovor i oni zatim izađu iz njega puno sretniji.

“Ja ne bih voljela da netko želi biti kao ja. Voljela bih da vjeruje u sebe, da ima svoj put da jednostavno pronađe svoje mjesto pod suncem”, ističe nam pjevačica i poduzetnica.

Iako je iza nas izazovna godina Lani je vrlo uspješna. Potpisala je ugovor za međunarodnu glazbenu suradnju, njezin kozmetički brend “La piel” raste iz dana u dan, ima puno novih poduzetničkih ideja koje bi voljela ostvariti u budućoj godini. U dečku Filipu pronašla je mir, ali ono najbitnije je da je sretna i zadovoljna sama sa sobom.

Eksluzivan video intervju u cijelosti OVDJE.

 

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});