fbpx
Foto: Darko Tomas/Cropix

FOTO Stipe Mesić izljubio Lepu Brenu, o njoj samo riječi hvale: Više ništa nije bilo isto kada se ona pojavila

Autor: Dnevno.ba

U Zagrebu je prikazana premijera dugoočekivane predstave Lepa Brena Project. Na predstavu je došla i sama Lepa Brena, ali i brojni poznati, među kojima i Stipe Mesić, koji je izjavio da “više ništa nije bilo isto kada se ona pojavila”.

“Odmah je postala zvijezda, izvukla je harmonikaše iz opskurnih restorana na televiziju i domaće top liste. Ona je glazbenu scenu Jugoslavije promijenila. Ona je bila jedno iznenađenje. Najprije su je dočekali s čuđenjem, a onda je pokazala da je ona nešto drugo, pokazala je da za nju ne postoje granice republika, promijenila je totalno glazbenu scenu”, kazao je Mesić za RTL.

Darko Tomas/Cropix

Lepa Brena: Sretna sam i ponosna
Podsjetimo, jučer je u Kerempuhu održana pretpremijera predstave koja je dodana nakon velike pomame za najprije najavljena dva datuma, 7. i 8. ožujka. Također, u petak 10. ožujka predstava će biti izvedena i u Rijeci, a organizatori najavljuju da će upravo tamo biti najveći hype.

“Veoma sam iznenađena, sretna i vrlo ponosna što imam čast i priliku biti na projektu, koji nije direktno vezan za mene, ali moj lik i djelo se ipak provlači kroz čitavu priču”, rekla je Lepa Brena o predstavi Dnevnik Nove TV.

U glumačko-pjevačko-plesnom komadu Lepa Brena Project problematiziraju se fenomen Brenine popularnosti, tragičan raspad bivše države, ali i nesretna sudbina svih njezinih građana. I sve to ispričano je kroz ženu koja je bila simbol Jugoslavije; čak pet likova Lepe Brene stopilo se u jednu priču i poruku.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI