fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Harry će napokon javno progovoriti o svom psihičkom slomu, no ovo bi mu se moglo samo obiti o glavu!

Autor: dnevno.ba

Već se mjesecima piše o tome kako se princ Harry bori s psihičkim problemima, a i sam je u prošlosti znao priznati kako je njegova psiha narušena još od smrti njegove majke Lady Di, koju još uvijek nije prebolio.

Zbog toga, ali i zbog 10-godišnjeg služenja u vojsci koje je također ostavilo traga, već godinama odlazi kod psihijatra, no preseljenje u SAD, kao i izrazito teška životna situacija ondje uzrokovana pandemijom koronavirusa i brutalnim nemirima na ulicama, samo su pogoršali njegovo stanje.

Još kad uzmemo u obzir da niti on niti Meghan nisu našli posao još uvijek, da se svađaju do te mjere da im policija dolazi u kuću, da je i Meghan pred psihičkim krahom, i da ih susjedi mrze, nije ni čudo da je na rubu i da je nedavno nakratko hospitaliziran u psihijatrijskoj ustanovi u blizini Los Angelesa.

I premda je duševno zdravlje izuzetno stigmatizirano, Harry u svojoj depresiji i nedavnom psihičkom slomu ne vidi razlog za sram.

Zato će, kako prenosi američki časopis o slavnima In Touch Weekly,  uskoro javno progovoriti u novom dokumentarcu za Apple TV+.

U istom će se dotaknuti i svoje majke, pogotovo činjenice koliko ga je pogodila 20. godišnjica njezine smrti, zbog koje su opet krenuli njegovi psihički problemi za koje je mislio da ih je riješio. Inače, Diana je poginula 31. kolovoza 1997. godine, što znači da nas svega dva mjeseca dijeli od 23. obljetnice njezine smrti pa vjerujemo da će ga i ova obljetnica slomiti, pogotovo u ovakvom stanju dok je bez posla i obitelji koja je u Velikoj Britaniji.

Treba svako spomenuti i to da će ovaj dokumentarac biti prvi Harryjev intervju otkako se s Meghan odrekao kraljevskih dužnosti. To je prilično problematično ako uzmemo u obzir  da članovi britanske kraljevske obitelji nikad, ali baš nikad ne izlaze u javnost sa svojim slabostima, a kamoli da ih ovako detaljno opisuju pa se vjeruje da će ovo biti shvaćeno kao izdaja od strane obitelji.

Harry je stoga stavljen u težak položak, s jedne strane želi olakšati dušu i progovoriti o onom što ga razdire, a s druge strane bi samo mogao još više razljutiti obitelj koja mu i dalje nije oprostila odvajanje od njih. Situacija je tim zamršenija jer ih Harry niti u jednom trenutku nije htio razljutiti, već je samo htio zaštiti Meghan od  britanske javnosti i medija kako bi spriječio da joj se dogodi isto što i njegovoj majci. On se naime osjeća krivim što je Diana umrla pa kroz Meghan želi promijeniti prošlost.

No Harry nažalost ne shvaća da niti je mogao spriječiti da se Lady Di dogodi ono što se dogodilo, niti će ikad moći ugoditi svojoj supruzi, s obzirom na njezine nerealne zahtjeve. U svakom slučaju, njegova odluka da javno progovori o svemu je hrabra, no bojimo se hoće li mu se i to obiti o glavu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});