fbpx
Foto: Screenshot

HIT VIDEO: Mostarac na TikToku ismijao Novalića zbog nevidljive gradnje bazena u Mostaru

Autor: Dnevno.ba

Na TikToku je objavljena snimka kojom se ismijava izjava federalnog premijera Fadila Novalića da je izgradnja bazena u Mostaru počela i prikazuje ironičnu “potragu” za radnicima i bagerima koji bi trebali raditi na tom projektu.

Na profilu Elvisa Šabića osvanuo je sarkastični video u kojem je akter prikazao “potragu” za radovima na bazenu čiju je izgradnju najavio premijer Fadil Novalić na svom Facebook profilu.

Novalić i federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović s delegacijom u društvu gradonačelnika Mostara Marija Kordića i predsjednika Gradskog vijeća Salema Marića 25. kolovoza posjetili su lokaciju namijenjenu na kojoj bi se trebao graditi bazen, prenosi Klix.

“Danas je počela izgradnja bazena za u Mostaru”, napisao je Novalić istog dana uz poruku: “Obećano-ispunjeno”.

Čini se da tvrdnje premijera niti obećanje nisu ispunjene jer ga mostarski SDP nedavno prozvao zbog “nevidljive” izgradnje. Fotografije s terena pokazuju da radovi i dalje nisu počeli.

@elvis_sabic

Nemojte misliti da su se uslikali zbog izbora #Mostar #fyp #fypシ #lanapudar

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

I

Nakon toga i spomenuti tiktoker odlučio je ismijati neispunjeno obećanje premijera te je predstavio svoju potragu za bazenom.

Šabić je razgledao po prostoru na kojem je najavljena izgradnja te ironično podignuo kamen ne bi li tu pronašao radnike.

“Nemojte misliti da su se uslikali zbog izbora”, poručio je u opisu videa.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI