fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Twitter

Hrvatski vratar Dominik Livaković postao je otac: On i supruga trudnoću su čuvali u tajnosti

Autor: Dnevno.ba

Dominik Livaković (28) i njegova supruga Helena (28) postali su roditelji.

Kako doznaje Gloria, Helena je jučer u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila njihovo prvo dijete. Majka i beba se osjećaju dobro, a vijest o dolasku sina u njihovu obitelj uspjeli su sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju.

Poznato je i kako je Helenu porodila ginekologinja Velena Radošević, koja je bila zadužena i za porode Maje Šuput, Ane Maslać Plenković i Izabel Kovačić.

Podsjetimo, Dominik i Helena zajedno su od 2017. godine. Par je pred oltar stao u lipnju 2022. godine.

Tomislav Krišto/Cropix

Njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom
Mladence i njihove goste na vjenčanju su zabavljali Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika našli su se Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i drugi nogometaši.

“Brzo smo kliknuli, no to nije bila ljubav na prvi pogled. Naša je priča započela prijateljstvom. Posebno me očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je na prvu povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit. On je napravio prvi korak”, otkrila je Helena jednom prilikom.

Foto: Instagram

Par je vrlo samozatajan, a puno vremena provode sa svojim psom. Helena je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a bavi se industrijskim dizajnom. Prije toga se godinama bavila umjetničkim klizanjem.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});