NAJAVA: Montenu s ljubavlju

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Kantautor Šuki Planjanin ekranizirao je, dugo očekivanu pjesmu, „Montenu s ljubavlju“. Kao Montenov dugogodišnji suradnik i prijatelj imao je to „breme“ na leđima da napravi jednu potpuno drugačiju pjesmu u čast legendarnog Kemice, a ista će biti predstavljena 28. veljače u sarajevskoj Općini Stari Grad s početkom u 14 sati. I baš na tekst Miše Marića, Planjanin je uradio glazbu te maestralno otpjevao. Baš onako kako bi Monteno i očekivao od njega.

Čini se da je Šuki čekao pravo vrijeme da snimi ovu namjensku numeru, te ju je premijerno predstavio na izložbi u čast ovog sarajevskog velikana. Pjesma je dobila i svoj video zapis pod dirigentskom palicom Anisa Mujanovića. Kadrovi su snimani na nekoliko lokacija sarajevske općine Stari Grad, pa i na Vidikovcu s prekrasnim pogledom na šeher.

“I ova pjesma ima za cilj da održi pamćenje na našeg Kemicu. Ja sam je „osjetio“ na prvu pa tako vjerujem da će je i publika prepoznati. Već na prvo slušanje numera budi jedne lijepe emocije stoga ne sumnjam da će „Montenu s ljubavlju“ ostati zabilježena u analima bh. zabavne pjesme” – rekao je kratko Planjanin koji s nestrpljenjem čeka da ovu pjesmu i spot predstavi svojim dragim prijateljima, suradnicima i publici.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI